Viciile l-au lăsat pe Alin Oprea fără căsnicie? Cine e noua femeie din viața lui

alin-oprea.jpg

Alin Oprea și presupusa iubită. Se pare că cei doi poartă pe rând același timp de lănțișor
foto: www.cancan.ro
Citeste tot despre: 

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea (49 de ani) de la ”Talisman” și Larisa s-au despărțit, cei doi soți aflându-se în plin divorț. Este știrea momentului în lume amondenă și iată că ies la iveală noi detalii.

Unul dintre motivele despărțirii celor doi ar fi distanța, soția lui aflându-se la Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază acolo muzica.

În plus, apropiații lor susțin că el s-ar fi îndrăgostit de altă femeie. ”De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui şi-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?”.

12_copy.jpg

Alin și Larisa divorțează după 22 de ani

Cancan.ro anunță că această nouă presupusă iubită este fosta soție a unui afacerist din Cluj, iar relația ei cu Alin Oprea ar fi debutat acum 4 ani. Femeia s-ar fi dat de gol după ce a publicat pe Facebook o fotografie pe care și-a făcut-o chiar în căminul conjugal al cântărețului, iar soția lui Alin ar fi recunoscut imediat decorul. Potrivit sursei citate, bruneta ar fi patroana unui studio de videochat.

Pe de altă parte, Alin are un alt mare viciu: băutura. Dovadă este declarația mai veche a lui Tavi Colen, fostul lui coleg din trupa ”Talisman”: „Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus el, pentru Click! Alin Oprea a și fost surprins în ipostaze care nu-i fac cinste.

Citește și:

Alin Oprea de la Talisman divorțează? Poza cu care soția lui, Larisa, și-a îngrijorat fanii

Alin Oprea și soția sa au împlinit 22 de ani de căsnicie, dar de trei ani nu mai locuiesc împreună

 

Loading...

Citește și