Alimentul secret din dieta lui Feli, după ce a slăbit 40 kg

feli.jpg

Feli Donose, slabire, dieta, micsorare stomac, nutritie, alimente, cura, transformare
Într-un singur an, Feli s-a transformat într-o altă persoană
foto: Dorin Constanda

Da, vedeți bine, așa arată Feli Donose (31 de ani) acum, transformată radical după ce, în 2016, a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului. Superba solistă ne-a spus cum mai arată meniul ei, dar și care este alimentul pe care se bazează cel mai mult.

Marți seara, doamnele și domnișoarele din showbiz s-au strâns cu duiumul la salonul hair-stylist-ului Adrian Perjovschi, din zona Herăstrău, unde s-au simțit ca în Rai pentru câteva ore. Întâlnirea a avut două motive: Adrian (35 de ani) și-a aniversat ziua de naștere, dar și pe cea a salonului său, care a împlini 10 ani de activitate. Evenimentul, intitulat “Istoria Feminității Românești”, a însemnat un maraton de transformări radicale ale vedetelor, care s-a întins pe durata a 12 ore, iar printre participante s-a numărat și Feli Donose. Veselă, fresh, cu chef de viață, cu o tandrețe și în glas, și în priviri, solista originară din Timișoara te fermeca instant. Nu mai punem la socoteală și faptul că arăta senzațional cu noua ei siluetă, pe care a obținut-o în urma unei intervenții de micșorare a stomacului.

feli_machiaj.jpg

Feli Donose, slabire, dieta, micsorare stomac, nutritie, alimente, cura, transformare
Stiliștii au transformat-o pe Feli cu poza Mariei Tănase pe oglindă
foto: Dorin Constanda

Aproape 40 kg a dat jos, iar acum își tonifică trupul cu mult sport. Solista ne-a dezvăluit însă un secret din alimentația ei: “Mănânc sănătos, încerc să fac cât mai multă mișcare, mă hidratez. Mai nou, mănânc mult avocado. Îmi fac guacamole acasă, singură (n.r. sos mexican, care conține avocado, usturoi, lămâie, roșie, pătrunjel, ceapă). Nu sunt vegetariană, un an și jumătate am fost lacto-vegetariană, nu am simțit nevoia să mănânc carne. Însă de când am început să fac sport, am simțit că am nevoie de proteină animală”, ne-a povestit Feli, care marți seara a fost transformată în Maria Tănase.

feli_pregatiri.jpg

Feli Donose, slabire, dieta, micsorare stomac, nutritie, alimente, cura, transformare
Feli, în timpul pregătirilor
foto: Dorin Constanda
Loading...
 
 

Citește și