VIDEO Alexia Ţalavutis a stat o noapte întreagă într-o vitrină, pe Calea Victoriei

alexia-talavutis.jpg

Alexia Țalavutis

Îndrăgita solistă cunoscută şi apreciată din serialele “Pariu cu viaţa”, “O nouă viaţă” şi mai nou din “DM”, de pe YouTube, a lansat un nou videoclip la piesa “Iubeşte şi lasă”.

Videoclipul spune povestea a două manechine, care stau în acelaşi magazin, dar în vitrine separate. Ca atunci când doi oameni aflaţi într-o relaţie ridică un perete între ei. “Am filmat toată noaptea într-o vitrină a unui magazin de pe Calea Victoriei şi a fost foarte funny, pentru că au existat multe momente în care oamenii treceau prin faţa magazinului şi rămâneau şocaţi atunci când vedeau manechinele din vitrină că se mişcă!”, povesteşte Alexia Ţalavutis (30 de ani). Regizorul videoclipului a fost Criss Blaziny, cu care Alexia a mai colaborat.

Loading...
 
 

Citește și

  • Serialul-fenomen de la PRO TV, “Pariu cu viaţa”, este plin de tineri talentaţi. Alexia Talavutis este unul dintre ei. O interpretează pe Monica, o elevă frumoasă care a pus pe jar şi inima unui coleg, dar şi pe cea a unui profesor.

  • alexia talavutis

    La patru ani de când a ieşit din proiectul "LaLa Band" şi serialul “Pariu cu viaţa”, senzyala creaţă Alexia Ţalavutis a revenit în atenţia miilor de fani cu un nou proiect muzical şi un nou look spectaculos. În plus, solista a pozat în diferite ipostaze sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1