Alexia Talavutis, într-un nou serial cu adolescenţi

888_1.jpg

Scene de la filmări
Citeste tot despre: 

După ce în urmă cu 10 ani juca în "celebrul serial ”Pariu cu viața" (PRO TV) și făcea parte din trupa-fenomen LaLa Band, iată că acum Alexia Talavutis (30 de ani) muncește de zor la un nou proiect, numit provizoriu "DM".

8333_1.jpg

Alexia arată ca o liceană și la 30 de ani

Alături de creața Alexia mai joacă mulți tineri talentați, precum Otniela Sandu de la reality-showul "Survivor" și "Ferma vedetelor" (PRO TV) și Marian Vasilescu, pe care îl știți de la concursurile de talente "Românii au talent" și "Vocea României", dar și actrița Meda Topîrceanu, pe care o știți din alt serial celebru, "Profu". Filmările sunt în toi, multe dintre aventurile tinerilor din serial fiind postate pe YouTube. 

Loading...

Citește și

  • alexia talavutis

    La patru ani de când a ieşit din proiectul "LaLa Band" şi serialul “Pariu cu viaţa”, senzyala creaţă Alexia Ţalavutis a revenit în atenţia miilor de fani cu un nou proiect muzical şi un nou look spectaculos. În plus, solista a pozat în diferite ipostaze sexy.

  • Alexia Talavutis, Alex Fotea, nunta, LaLa Band, nunta plaja, litoral, luna de miere

    Alexia Ţalavutis (26 de ani), interpreta Monicăi din serialul “Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi solistă în trupa LaLa Band (2011-2014), s-a măritat cu regizorul Alex Fotea, care a cerut-o de nevastă chiar de Revelionul petrecut în Thailanda. Nunta a avut loc la începutul lui septembrie, în Constanţa. Alexia ne-a povestit toate picanteriile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1