Alexia Ţalavutis a cucerit Internetul cu ultimul clip! Ce look are

alexia_talavutis_-_lumea_mea.png

alexia talavutis
Creaţa din Lala Band şi-a relansat carieră. Noua piesă se numeşte "Lumea mea" şi vorbeşte despre copilăria artistei
Foto:Arhivă personală

La patru ani de când a ieşit din proiectul "LaLa Band" şi serialul “Pariu cu viaţa”, senzyala creaţă Alexia Ţalavutis a revenit în atenţia miilor de fani cu un nou proiect muzical şi un nou look spectaculos. În plus, solista a pozat în diferite ipostaze sexy.

Fanii creţei Alexia Ţalavutis sunt fericiţi că preferata lor din LaLa Band şi serialul “Pariu cu viaţa” a revenit în atenia lor după patru ani de când s-a terminat proiectul. 

De data aceasta Alexia şi-a făcut debutul solo în lumea muzicală şi a lansat piesa “Lumea mea”, la care a filmat şi un videoclip.  Fosta membră a trupei Lala Band cântă și dansează din copilărie, iar „Lumea Mea” este rezultatul experiențelor și călătoriilor muzicale interioare, rezumate într-o invitație-îndemn în universul ei optimist, plin de soare și energie pozitivă.

alexia_talavutis.jpg

alexia talavutis
Alexia a revenit în atenţia fanilor la patru ani de la terminarea proiectului Pariu cu viaţa şi Lala Band
Foto:Arhivă personală

„Piesa “Lumea Mea” s-a născut într-un moment în care mi-am amintit că atunci când eram mică, eram foarte fericită, optimistă, plină de viață și bucuroasă să fiu pe scenă, să cânt, să joc, să dansez, să spun poezii, trebuia doar să mi se dea un microfon... N-aveam emoții. Mi-am dat seama că așa sunt și acum și mi-am dorit enorm să împart fericirea asta cu fanii. Așa mi-a venit ideea să scriu o piesă despre o lume a mea, plină de iubire și zâmbet, o lume care poate fi A Ta și a Tuturor. O lume în care totul este permis dacă ai zâmbetul la tine. Împreună cu Victor B si Regyna, am început să punem lumea mea pe muzică. « Lumea Mea » este o piesă care s-a născut din suflet și care sper să aducă zâmbet în sufletele celor care o ascultă”, a spus solista. 

Videoclipul a fost regizat de Vlad Oncea şi o prezintă pe Alexia cu un nou look, cu care exprimă energia care o caracterizează prin cadre de inspirație a anilor ’80 - în care domină cele mai vesele culori, care vibrează în universul disco si efervescent al piesei si al mesajului care o însoțește. “Filmările au durat 16 ore si m-am bucurat de fiecare moment alături de toată echipa. Aș fi putut să filmez o săptămână întreagă, fără pauză, fiindcă pe platou mă simt în largul meu, la fel ca pe scenă. Sunt bucuroasă că fanii mă pot cunoaște exact așa cum sunt și vreau să le dăruiesc toată dragostea și energia din Lumea Mea”, a mai spus Alexia. 

Solista a ţinut ca videoclipul să fie văzut şi de foştii colegi din LaLa Band şi Pariu cu viaţa, care şi-au spus părerea despre noul clip!

Loading...
 
 

Citește și

  • Dorian Popa şi Levent Sali, deveniţi faimoşi după ce au jucat în urmă cu patru ani în serialul ”Pariu cu viaţa”, păşesc mândri pe covorul roşu al evenimentelor, la braţul iubitelor. Şi au şi cu ce se lăuda, căci cele două mândre au fost dotate cu toate cele de Mama Natură.

  • Alexia Talavutis, Alex Fotea, nunta, LaLa Band, nunta plaja, litoral, luna de miere

    Alexia Ţalavutis (26 de ani), interpreta Monicăi din serialul “Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi solistă în trupa LaLa Band (2011-2014), s-a măritat cu regizorul Alex Fotea, care a cerut-o de nevastă chiar de Revelionul petrecut în Thailanda. Nunta a avut loc la începutul lui septembrie, în Constanţa. Alexia ne-a povestit toate picanteriile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1