Alexia Eram și Adelina Pestrițu s-au deghizat în «Maleficient» de Halloween. Care e cea mai reușită?

12_3.jpg

Alexia Eram s-a transformat în Maleficent la o şedinţă foto

Cele mai iubite şi mai controversate personaje de film au fost întruchipate de vedetele din ţara noastră cu ocazia nopţii trecute, de Halloween. Adelina Pestriţu şi Alexia Eram s-au costumat în vrăjitoarea Maleficent - Suverana Răului, în timp ce fiorosul personaj Joker l-a inspirat pe Mihai Trăistariu.

Vrăjitoarea Maleficent, interpretată de Angelina Jolie (44 de ani), este personajul momentului după ce a doua parte a poveştii a fost ecranizată în pelicula „Maleficent 2: Suverana Răului”.

12_1.jpg

Adelina Pestriţu a spus pe vlog paşii pentru a arăta ca vrăjitoarea Maleficent

Filmul rulează cu succes peste tot în lume, iar malefica Maleficent se dovedeşte a fi până la finalul basmului un personaj pozitiv. Tocmai de aceea, chipul sinistru al vrăjitoarei este asociat binelui şi ea este foarte simpatizată, mai ales în rândul copiilor. Adelina Pestriţu (32 de ani) a fost la premiera filmului şi s-a îndrăgostit pe loc de Maleficent.

De dragul personajului, bruneta s-a îmbrăcat şi s-a machiat la fel ca vrăjitoarea din poveste şi a realizat un episod pe vlog despre paşii pe care trebuie să îi urmezi ca să arăţi ca Maleficent. Alexia Eram (19 ani), fiica Andreei Esca (47 de ani), s-a oprit la acelaşi personaj de film şi a realizat la Londra o şedinţă foto specială. Ea şi alţi bloggeri influenţi au fost invitaţi de compania americană Walt Disney la avanpremiera din Anglia, de pe 9 ocotmbrie 2019. La eveniment au luat parte şi Angelina Jolie, patru dintre cei şase copii ai ei şi ceilalţi actori principali din distribuţie. „M-a impresionat Angelina.

Fiica Andreei Esca a făcut şedinţa foto la Londra

Este o apariţie, într-adevăr, şi mi-a plăcut că a făcut un gest foarte frumos: înainte de avanpremiera filmului, pe covorul roşu, a stat câteva minute şi a făcut poze cu publicul aflat la eveniment. Este o femeie intimidantă, dar amabilă cu toată lumea”, a spus Alexia pentru alistmagazine.ro.

Şi Mihai Trăistariu (39 de ani) s-a inspirat tot de la cinema. Solistul s-a costumat în comediantul Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix (45 de ani) în pelicula „Joker”. Arthur îşi ratează cariera şi devine Joker, un criminal în serie sadic şi sângeros. Alte vedete preferă clasicul dovleac pictat sau sculptat de Halloween.

12_diana.jpg

Diana Sar

Fotomodelul Valentina Pelinel (38 de ani) şi fiul ei, Milan Cristian Borcea (3 ani), au pictat ieri un astfel de dovleac pentru sărbătoarea spiritelor. O altă modalitate pentru a marca noaptea de Halloween sunt machiajele înfricoşătoare.

12_mike.jpg

Mihai Popa, alias Mike

Solistul Mihai Popa (21 de ani), alias Mike şi actriţa Diana Sar (25 de ani) s-au inspirat din peliculele cu zombie şi au reuşit să arate exact ca în filmele de groază. În schimb, solista Ioana Anuţa (25 de ani), alias Jo, a ales pentru această sărbătoare un costum sexy şi un machiaj de inspiraţie mexicană, cu paiete şi sclipici, realizat de echipa stilistului Adrian Perjovschi (35 de ani).

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1