Fiica Andreei Esca s-a întors acasă de Crăciun. Mario Fresh a aşteptat-o cu braţele deschise

andreea-esca-alaturi-de-fiica-si-mario-fresh

Andreea Esca se înţelege de minune cu "ginerele" său, Mario fresh
Foto:Arhivă personală

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani), s-a întors în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de toţi cei care sunt importanţi pentru ea. Alexia a spus adio ţării natale şi familiei atunci când a decis să plece în Marea Britanie pentru a studia la o universitate prestigioasă. Iubitul său, Mario Fresh a condus-o la aeroport atunci când a plecat, fiindu-i alături în acel moment important. Iată cum a fost primită Alexia de familie la întoarcerea acasă, dar şi cine a fost marele absent!

Alexia Eram s-a întors în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi prieteni. Aşa cum ne-am obişnuit, contul personal al Alexiei este întotdeauna plin de fotografii şi scurte filmuleţe video prin care fiica Andreei Esca îi ţine la curent pe prietenii virtuali cu tot ceea ce face.

mario-fresh-si-alexia-eram

Alexia Eram şi Mario Fresh formează un cuplu de doi ani
Foto:Arhivă personală

Aşadar, nu a fost dificil pentru internauţi să observe un detaliu important. Iubitul despre care Alexia are numai cuvinte de laudă, Mario Fresh, nu a fost prezent atunci când aceasta a împodobit bradul împreună cu familia. Poate că Mario a vrut să îi acorde Alexiei câteva momente doar cu părinţii săi, sau era ocupat cu proiectele personale. Oricare ar fi fost varianta adevărată, fanii şi-au pus întrebări, căci el este aproape întotdeauna alături de Alexia în momentele importante. 

Alexia Eram şi Mario Fresh au vorbit despre căsătorie

În ciuda faptului că au doar 19 ani, Alexia şi Mario au planuri cât se poate de serioase, ei vorbind de mai multe ori despre căsătorie şi copii. Formează un cuplu de doi ani şi intenţionează să rămână împreună mulţi alţii înainte, în ciuda distanţei care îi separă. Alexia a declarat că va face tot posibilul să sosească cât mai des acasă, iar Mario a adăugat că este dispus, la rândul său, să facă sacrificii pentru funcţionarea acestei legături

mario-fresh-alexia-eram

mario fresh alaturi de alexia eram
Cei doi îndrăgostiţi au planuri mari pentru viitor, deşi au doar 19 ani
Foto:Arhivă personală

Mario Fresh a fost invitat în platoul emisiunii Răi Da' Buni în urmă cu ceva timp. Tânărul a vorbit, cu zâmbetul pe buze despre planurile pe care le are alături de cea care i-a furat inima. "În fiecare zi vorbim despre tot. La ce vârsta ai vrea să ai copii, dar ne răzgândim mereu. Mai în glumă, mai în serios, avem doar doi ani împreună și suntem și tineri rău. Nu mă pun în genunchi. Când o să o cer în căsătorie o să fie altceva, nu o să știe. Am ceva în cap", au fost cuvintele acestuia.

 

 

Andreea Esca şi-a dus fiica la Londra! Alexia începe facultatea

Fiica Andreei Esca și-a făcut vlog! Iată cum s-a filmat Alexia Eram la mare

 

 

Loading...

Citește și