Alexia Eram are un singur regret că se mută în Marea Britanie la facultate

28432557_1796469790655485_7428730247257784320_n.jpg

Alexia Eram și Mario Fresh vor forma o relație la distanță

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram are un singur regret cu privire la faptul că se mută în Anglia la facultate. Alexia a mărturisit că și-a făcut un vlog pe Youtube și va publica filmulețe o dată la două zile.

Alexia Eram și iubitul ei, Marios Fresh vor forma un cuplu la distanță. În toamna acestui an ea se va muta în Marea Britanie la studii, însă Mario va rămâne în București.

„Am un vlog de două zile. Aș vrea să postez o dată la două zile. Primul vlog a fost de la Neversea. Vreau să fac vlog despre mai multe lucruri. În august e ziua mea, majoratul. Fac 18 ani. În septembrie merg la Londra. Mario e aici cu mine, mă susține. Apare și el în vlog, n-o să apară în fiecare vlog. O să fac și cu fratele meu, cu toată lumea. Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, a spus Alexia Eram.

De curând, Mario Fresh a mărturisit că el crede în relații la distanță și că pe timpul facultății ei vor reuși să se vadă foarte des. Alexia Eram a confirmat toate afirmațiile lui. 

„Ideea piesei se inspiră din viaţa mea. E vorba despre povestea mea de dragoste cu iubita mea, Alexia. Ea pleacă la facultate la Londra, anul ăsta în septembrie. Am zis să fac o piesă pentru ea, să-i dedic o melodie. Abia aştept să plece să-i demonstrez că încă mai rezistă relaţiile la distanţă”, a susținut Mario. „Planul este două și două, adică două săptămâni eu, două săptămâni ea. O să reușim, vedem. La două săptămâni să merg eu câteva zile acolo, după care, la două săptămâni vine ea. Oricum, ea are cinci luni de vacanță pe an. Facem doi ani de relație în foarte scurt timp, vreo două săptămâni. Cel mai mult despărțiți am stat două săptămâni. Credem în relațiile la distanță. Nici nu-mi fac probleme”, a mai spus Mario Fresh. „Cred că e normal să-ţi fie frică. Merg într-o ţara nouă, nu cunosc pe nimeni acolo, dar sper să fie ok şi că o să mă obişnuiesc. Merg la o facultate de arte şi voi face marketing şi publicitate în modă”, a declarat Alexia Eram.

Loading...

Citește și

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat și ea în rândul vloggerilor! Cum face parte dintr-un grup de prieteni format în mod majoritar din youtuberi și puști faimoși în mediul online, Alexia nu a dorit să se lase mai prejos. Echipată cu o cameră de filmat și cu multe emoții, așa ca de început, Alexia și-a făcut marea intrare pe platforma YouTube alături de iubitul ei, Mario Fresh și de prieteni, cu care s-a distrat la festivalul Neversea.

  • alexia eram sexy la piscina

    Alexia Eram a încheiat socotelile cu liceul. Luni seară, fiica Andreei Esca a participat la balul de absolvire împreună cu iubitul ei, solistul Mario Fresh. Prilej pentru mama Esca să se laude pe rețelele de socializare cu fata ei frumoasă, sexy și deșteaptă.