Alexandru Papadopol: «Scenele de sex sunt cele mai dificile»

pap13-vedete-papadopol.jpg

Alexandru Papadopol şi actriţa Ioana Flora “se chinuiesc” să facă amor în film

De câteva zile, în cinematografele de la noi, cinefilii pot vedea un nou film românesc cu Alexandru Papadopol, Ioana Flora şi Andi Vasluianu, în rolurile principale.

Acesta se numeşte „Acasă la tata”, iar Papadopol (40 de ani) şi Flora (40 de ani) sunt protagoniştii unei scene de sex. Conform scenariului, o scenă de sex ratată, din păcate. „A fost cea mai grea secvenţă din film, s-au tras trei duble. Întotdeauna e greu să filmezi astfel de cadre. Sunt nişte scene incofortabile, să ştii, care se fac cu o echipă destul de restrânsă, la care nu prea deţii controlul absolut”, ne-a povestit actorul, care nu e la prima scenă de acest fel, dacă ne gândim că a jucat timp de 10 ani în telenovele postului Acasă TV şi unde i-au trecut prin pat femei una şi una: Corina Dănilă, Oana Zăvoranu, Diana Dumitrescu, dar şi soţia lui, Ioana Ginghină.

Loading...

Citește și

  • alexandru papadopol

    După ce a jucat peste 10 ani în telenovele, Alexandru Papadopol (40 de ani) s-a întors la teatru, filme şi spoturi publicitare. După filmele „Love Building” şi „Alt Love Building”, actorul va fi din nou în cinematografe din 6 noiembrie, cu pelicula „Acasă la tata”, în care joacă unul din rolurile principale, alături de Andi Vasluianu şi Ioana Flora. Despre acest rol, dar și despre cum face bani după ce nu mai e star de telenovele, actorul a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Click!

  • alexandru papadopol parinti premiera film

    Premiera filmului „Alt Love Building” i-a scos pe actori din case la braţul celor mai dragi persoane din familie. Cei trei protagonişti ai peliculei, Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol au venit însoţiţi, după caz, de iubite sau de părinţi.

  • Actor de teatru, film şi televiziune, Alexandru Papadopol revine pe marile ecrane cu un nou rol în pelicula “Alt Love Building”. Despre personajul său, prietenia cu Dragoş Bucur şi Dorian Boguţă dar şi despre fiica sa, Papadolol ne-a povestit mai multe într-un interviu exclusiv!

  • Toni Grecu, Gina Pistol şi Papadopol

    Vremuri grele pentru oamenii din echipa umoristului Toni Grecu (54 de ani).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1