Alexandru Papadopol, de la filme pentru adulți, la cele pentru copii

alexandru_papadopol.jpg

alexanjdru papadopol
Scenă cu Alexandru Papadopol în pelicula "Acasă la tata"

După ce a jucat 10 ani în telenovele, în roluri în care a mimat şi scene de sex, anul acesta a mai făcut un film de acest fel, iar acum, spre sfârşitul anului faca filme pentru copiii.

Pe Alexandru Papadopol l-aţi putut urmări, ani de zile, în telenovele precum "Numai iubirea", "Păcatele Evei", "Daria, iubirea mea" sau "Aniela".

În 2015 a interpretat rolul principal în pelicula "Acasă la tata" şi a avut parte de o scenă de sex cu partenera lui de film, Ioana Flora. Începând însă cu luna decembrie, Alexandru Papadopol (40 de ani) are parte de un nou proiect, însă de data aceasta pentru copiii. El îşi împrumută vocea pentru un personaj de desene animate în pelicula "Savva: Inimă de războinic". Din 11 decembrie el va putea fi auzit în cinematografe, ceea ce e o premieră pentru el.

"Trebuie să mărturisesc că e prima oară când fac un dublaj de desene animate şi am ceva emoţii. Mă bucur să-l dublez pe lupul Anggee, pentru că filmul mi se pare foarte bun. Am râs de multe ori în timpul dublajului, iar asta cred ca este cel mai important pentru un desen animat, să fie amuzant. Presupun că principalul barometru sunt copiii noştri. Fiica mea deja este foarte încântată că dublez un personaj în Savva şi abia aşteaptă să mă audă pe ecran", a declarat Alexandru Papadopol despre experienţa dublajului pentru animaţia 'Savva: Inimă de războinic".

Pelicula este o animaţie 3D spectaculoasă destinată celor mici. "Savva: Inimă de războinic" aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului. Animaţia dublată în limba română îi are deja în distribuţie pe Alina Eremia în rolul lui Savva, Nicole Cherry ca simpatica Puffy, Alexandru Papadopol în rolul lui Anggee, dar şi alte voci celebre pe care le veţi decoperi urmărind filmul la cinema.

Loading...

Citește și

  • interviu ioana ginghina alexandru papadopol

    Numai iubirea te poate face să radiezi de fe­ricire şi să-ţi construieşti un cămin stabil şi armonios. Cel puţin asta am citit în gesturile tandre dintre actorii Ioana Ginghină şi Ale­xandru Papadopol.

  • De câteva zile, în cinematografele de la noi, cinefilii pot vedea un nou film românesc cu Alexandru Papadopol, Ioana Flora şi Andi Vasluianu, în rolurile principale.

  • alexandru papadopol

    După ce a jucat peste 10 ani în telenovele, Alexandru Papadopol (40 de ani) s-a întors la teatru, filme şi spoturi publicitare. După filmele „Love Building” şi „Alt Love Building”, actorul va fi din nou în cinematografe din 6 noiembrie, cu pelicula „Acasă la tata”, în care joacă unul din rolurile principale, alături de Andi Vasluianu şi Ioana Flora. Despre acest rol, dar și despre cum face bani după ce nu mai e star de telenovele, actorul a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Click!

  • Actor de teatru, film şi televiziune, Alexandru Papadopol revine pe marile ecrane cu un nou rol în pelicula “Alt Love Building”. Despre personajul său, prietenia cu Dragoş Bucur şi Dorian Boguţă dar şi despre fiica sa, Papadolol ne-a povestit mai multe într-un interviu exclusiv!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1