Alexandru Constantin se pregătește să devină antrenor de fitness

alexandru_constantin_sport.jpg

Alexandru Constantin, în sala de sport
Alexandru Constantin (Prima TV) face școală pentru a deveni antrenor de fitness
sursa foto: Facebook

Alexandru Constantin (32 ani) a început anul în forță. La propriu, dacă ne uităm la noua lui activitate. L-am găsit la școala de fitness, acolo unde se pregătește să devină antrenor. Pasiunea pentru un stil de viață sănătos l-a convins pe Alex că sportul trebuie să facă parte din rutina lui zilnică și poate îi va convinge și pe alții de lucrul acesta.

Prezentatorul TV pare că vrea să arate din ce în ce mai bine. Și nu se limitează la antrenamentele în sala de sport, ci mai nou, merge și la școala de fitness, acolo unde învață și cum să îi antreneze și pe alții. Totuși, vedeta PRIMA TV spune că pasul acesta l-a făcut, în primul rând, pentru el. 

"Îmi doresc să știu cum să îmi construiesc singur programele de antrenament. Fac sport de mulți ani, dar am avut mereu o dificultate în a rămâne constant când vine vorba de fitness. Tocmai de aceea, cred că mă va ajuta enorm să înțeleg mai mult decât câteva exerciții și grupe musculare. Iar la școala de fitness la care merg, condusă chiar de către fostul meu antrenor, Iulian Dinu, am rămas plăcut surprins să constat o programă stufoasă în informații și profesori de excepție" spune Alexandru Constantin despre procesul de pregătire. 

Are ca profesori campioni de fitness, printre care și un concurent Ninja Warrior România

Dincolo de proiectele în televiziune, teatru și film, iată că prezentatorul emisiunii Flash! Monden de la PRIMA TV își face timp și pentru o nouă carieră. Aceea de antrenor de fitness personal, chiar dacă, în prezent, face școala pentru a-i folosi lui. Nu se știe niciodată când chiar vedetele vor apela la el pentru a slăbi sau a-și tonifia corpul. De școală suntem siguri că are parte, mai ales că-i sunt profesori campioni în domeniu: Razvan Sindelaru - Maestru Emerit al Sportului si Multiplu Campion Balcanic la Fitness si Culturism si Valentin Bosioc (Ninja Warrior România) - Campion Culturism si fitness la concursuri internationale, sunt doi dintre profesorii care predau la Fitness Education School.

Alexandru_Constantin_antrenor_personal

Alexandru Constantin, alături de Răzvan Sindelaru și Valentin Bosioc (Ninja Warrior România), Iulian Dinu
sursa: Fitness Education School

Face sport de mai mulți ani

Prima provocare în sport a avut-o în urmă cu 7 ani, când și-a propus să urmeze un program de antrenament intens alături de antrenorul Raul Toma. Rezultatele s-au văzut imediat.

În prezent, Alexandru Constantin prezintă, la PRIMA TV (vineri, sâmbătă și duminică, ora 19:30), emisiunea Flash! Monden, alături de Diana Bart. Alexandru are și propria casă de producție, Cortina Entertainment, prin care a realizat pentru Prima TV mini-seria românească "Doi băieți și Martha", difuzată în decembrie 2019.

Loading...

Citește și

  • Alexandru Constantin (32 de ani), prezentatorul emisiunii „Flash! Monden” de la Prima TV, a căutat mereu să ducă o viaţă sănătoasă. Timp de doi ani a fost vegetarian, face sport şi nu sare niciodată peste micul dejun. De când a „schimbat prefixul”, susţine că vrea să se menţină mereu tânăr printr-o alimentaţie echilibrată.

  • Prezentatorul emisiunii “Flash monden”, de la Prima TV, actor de meserie, are un nou proiect. În curând, postul Prima TV va aduce pe micile ecrane miniseria românească “Doi băieţi şi Martha”, după regia și scenariul lui Jamil Hendi. Miniseria aduce în atenţia publicului o abordare originală a prieteniei şi e o co-producţie Prima TV şi Cortina Entertainment.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1