Alexandru Arşinel va fi operat la inimă

arsinel.jpg

Stela Popescu
Alexandru Arșinel, distrus de durere după moartea Stelei Popescu
foto: Mihai Ionescu

Emoţii mari pentru Alexandru Arşinel! Actorul a ajuns duminică de urgenţă la Spitalul Universitar cu dureri în zona pieptului, dar după investigaţii suplimentare se pare că medicii au decis ca luni să-l supună unei intervenţii pe cord.

Alexandru Arșinel a fost greu încercat în ultimele săptămâni. Şi-a pierdut partenera de scenă de o viaţă, pe Stela Popescu, dar şi pe colega de la teatru, Cristina Stamate. Cele două decese au lăsat urme adânci pentru maestru. S-a resimţit şi a avut nevoie de îngrijiri.  

Contactat aseară telefonic de Mihai Gâdea, Alexandru Arșinel a mărturisit la Antena 3 că va fi supus unei intervenții pe inimă, cel mai probabil în cursul zilei de luni, 11 decembrie: “Sunt în aşteptarea unei intervenţii care va avea loc mâine. La inima”. Totodată, Alexandru Arșinel a recunoscut că a trecut printr-o perioadă grea, fiind profund afectat de moartea Stelei Popescu și a Cristinei Stamate:  “S-au adunat prea multe. Sunt eu puternic, dar cedăm în faţa solicitărilor mari”, a completat el. 

Alexandru Arşinel are la activ un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană. 

loading...
Loading...

Citește și

  • alexandru arsinel spital universitar

    Alexandru Arşinel şi-a îngrijorat serios familia duminică dimineaţă după ce s-a plâns de dureri în zona pieptului. Actorul a fost devastat de pierderile pe care le-a suferit recent şi este clar că nu şi-a revenit nici acum în urma deceselor Stelei Popescu şi Cristinei Stamate. Turneul pe care l-a susţinut recent în Spania se pare că l-a solicitat destul de mult, aşa că a cerut să fie verificat de o echipă de specialişti de la Spitalul Universitar, unde a fost adus duminică.

  • alexandru arsinel spital universitar

    Problemele nu se mai termină pentru Alexandru Arşinel, care pare că a ajuns la capătul puterilor! Actorul era oricum cu sănătatea în piuneze de mai mult timp, dar duminică a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri amănunţite după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, săptămâna trecută fiind în plin turneu, în Spania.