Alexandru Arşinel, în locul lui Mihai Constantinescu, la concertul cu Silvia Dumitrescu din noiembrie

14-arsinel.jpg

Alexandru Arşinel sărbătoreşte 60 de ani de activitate

Dublă aniversare profesională duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală: Silvia Dumitrescu împlineşte 35 de ani de muzică, iar Alexandru Arşinel, 60 de ani de teatru. Cu această ocazie, pe scenă se vor reuni mari interpreţi de muzică uşoară şi actori.

Spectacolul a fost anunţat în luna mai, când pe afiş figura doar solista Silvia Dumitrescu (59 de ani), iar printre invitaţi se afla şi Mihai Constantinescu (73 de ani). Pe 13 mai 2019, cântăreţul a făcut infarct şi a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. În acest context, pentru a impulsiona vânzarea biletelor, organizatorii l-au adus pe scenă şi pe maestrul Alexandru Arşinel (80 de ani). 

14-silvia.jpg

Silvia Dumitrescu a făcut schimbări de ultimă oră în show-ul ei din 10 noiembrie, de la Sala Palatului

Printre invitaţii celor doi sărbătoriţi sunt actorii Horaţiu Mălăele (67 de ani) şi Vasile Muraru (62 de ani), alături de interpreţii de muzică uşoară Gabriel Dorobanţu (66 de ani), Marina Voica (82 de ani), Stela Enache (69 de ani), Gabriel Cotabiţă (63 de ani), Anca Ţurcaşiu (49 de ani) şi Nico (49 de ani). Invitat special e chitaristul Florin Ochescu (67 de ani), soţul Silviei Dumitrescu. Mihai Constantinescu rămâne în program dacă sănătatea îi va permite să urce pe scenă. În caz contrar, colegii îi vor dedica un moment special.

14-mihai.jpg

Mihai Constantinescu se află în comă indusă la Spitalul de Urgenţă

Silvia Dumitrescu s-a lansat la Festivalul „Mamaia ’85”, unde a obţinut Premiul I la secţiunea Interpretare. „Când împlineşti 35 de ani de activitate muzicală, eşti în culmea fericirii. Nu e lucru mărunt să-i faci pe semenii tăi mai veseli, mai optimişti, mai buni şi să constaţi că muzica ta e şi azi fredonată şi iubită”, a spus solista.

Pe 4 iunie 2019, Alexandru Arşinel a împlinit 80 de ani de viaţă şi 60 de ani de carieră dedicaţi teatrului şi filmului românesc, dar mai ales Revistei, un gen unic în lume. După ce a fost sărbătorit pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, marelui actor i se pregătesc noi surprize. „Cu sau fără voia mea, continui să muncesc ca să îmi întreţin puţin dorinţa de viaţă şi să-mi reîncarc bateriile cu ajutorul spectatorilor”, a spus Alexandru Arşinel.

Mihai Constantinescu e tratat şi cu muzică

Aflat de peste trei luni în comă indusă la Spitalul Floreasca în urma unui infarct, soţia lui Mihai Constantinescu ar putea apela la o metodă inedită. Simona Secrier (49 de ani) a fost sfătuită de prietenii medici să îl lase pe solist să-şi asculte şlagărele. Acum patru ani, această metodă ar fi dat roade în cazul lui Gabriel Cotabiţă care şi-a revenit după o lună de comă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1