Alexandru Arșinel îl apără pe medicul Mihai Lucan: „Nu pot să cred. Este ceva oribil”

arsinel.jpg

arsinel lucan
Arșinel sare în apărarea medicului Lucan
Foto: arhivă personală

În mijlocul scandalului din lumea medicală, iscat de chirurgul Mihai Lucan, alexandru Arșinel îi ia apărarea doctorului, căruia i-a fost pacient în 2013. Actorul a declarat că nu crede o iotă din acuzațiile care i se aduc medicului și i se pare „oribil” că i se întâmplă așa ceva.

În 2013, Alexandru Arșinel a ajuns pe masa de operație a doctorului Lucan, care i-a făcut transplant renal. La acea vreme, actorul a fost acuzat că a primit tratament prefernțial din partea lui Mihai Lucan, alegând să-i dea lui Arșinel un rinichi sănătos, în timp ce pe lista de așteptare se aflau și alte persoane, mult mai tinere. Tot de atunci, popularitatea lui Arșinel a cunoscut o profundă scădere.

Acum, medicul Mihai Lucan este cercetat pentru luare de mită și chiar tentativă de omor, pentru că a încercat să saboteze operația coordonat de un alt doctor, punând astfel în pericol viața unui pacient. Ca urmare a tuturor acuzațiilor care i s-au imputat chirurgului, Arșinel îi ia apărare:

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat Arșinel pentru Mediafax.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1