Alexandru Arşinel îi face Stelei Popescu maraton de evenimente

14-vedete-3-col-stela.jpg

Stela Popescu s-a stins pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, din cauza unui accident vascular cerebral masiv

Pe 23 noiembrie 2017 se stingea fulgerător regina comediei româneşti, îndrăgita actriţă Stela Popescu, la aproape 82 de ani. Luna aceasta vor avea loc mai multe evenimente de comemorare a regretatei actriţe, dar şi pentru colega ei, Cristina Stamate, care a murit cu 4 zile mai târziu.

Cea mai neagră lună pentru Teatrul de Comedie de la noi va fi marcată de o sumedenie de evenimente de comemorare pentru actriţele Stela Popescu şi Cristina Stamate, organizate de Alexandru Arşinel, directorul Teatrului “Constantin Tănase”, de colegii lui, dar şi de Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu.

14-vedete-2-col-arsinel.jpg

Alexandru Arşinel a fost timp de aproape 4 decenii prietenul şi partenerul de scenă al Stelei Popescu

„Se apropie un an de la cel mai negru moment care s-a putut întâmpla pentru Teatrul «Constantin Tănase», moartea Stelei Popescu şi, la nici o săptămână, a Cristinei Stamate. Le vom comemora aşa cum se cuvine şi cum merită, la teatru. Joi, 22 noiembrie, vom merge la Cernica, la mănăstire, acolo unde a fost înmormântată Stela. Evenimentul e organizat de teatrul nostru, dar şi de fiica actriţei, Doina Maximilian. Vor fi acolo toţi angajaţii teatrului, se va pleca cu un autocar”, ne-a povestit Oana Georgescu, cea care se ocupă de relaţia cu presa. Iar acest eveniment nu este singurul.

Nici Cristina Stamate nu a fost uitată

“Miercuri, 19 decembrie, fiica Stelei, Doina Maximilian, va organiza la noi, la teatru, la Sala Savoy, evenimentul «Premiile Stelei Popescu», ce se vor acorda unor femei de succes din domeniu. Tot aici, nepoata Stelei, Stanca Radu, sau Buru, cum îi spun apropiaţii, va prezenta un film documentar dedicat actriţei, făcut de ea. Tot acolo, însă în foaier, se va organiza o expoziţie artistică dedicată Stelei Popescu şi Cristinei Stamate. Vor fi portrete şi imagini din spectacolele cu ele, realizate de Dragoş Zaharia. Acestea sunt evenimentele organizate de Teatrul «Constantin Tănase» şi vor mai fi şi altele atât pentru Stela Popescu, cât şi pentru Cristina Stamate, făcute de familia ei, despre care veţi auzi la momentul potrivit”, ne-a mai spus Oana Georgescu.

Loading...