Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre pasiunile neștiute ale Stelei Popescu

alexandru_arsinel_01986700.jpg

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a recunoscut că încă suferă după moartea Stelei Popescu și a vorbit despre perioada în care ea a devenit actriță la Teatrul de revistă „Constantin Tănase”. Actorul a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui, dar și despre cum resimte lipsa colegei de scenă.

Actorul a mărturisit ]n cadrul unei emisiuni că a iubit-o mult pe Stela și au trăit momente speciale împreună de-a lungul anilor pe care i-au petrecut pe scenă.

„Toţi am încercat să respectâm acest simbol al teatrului de revistă, noi toţi am iubit-o pe Stela. Am trăit multe momente importante în ceea ce priveşte istoria teatrului de revistă, Stela a venit cu doi ani înaintea mea aici. Împreună am trecut prin multe momente dificile, înainte şi după Revoluţie, am întâmpinat ostilităţi. Am fost suspendaţi de la televiziune la un moment dat. Ea iubea florile, nu îmi dădea niciodată, nicio floare de la spectacole, putea să fie ziua soţiei mele… Iubea pantofii, mereu îşi cumpăra pantofi de peste tot unde mergeam. Faptul că nu mai e, mă întristează groaznic. Întotdeauna regreţi.” a declarat Alexandru Arşinel în emisiunea „Agenția Vip” de la Antena Stars.

Luminița, femeia care se ocupa de cabina Stelei Popescu de la teatru a mărturisit că îi este datoare regretatei actrițe pentru tot ajutorul pe care l-a primit de la ea, atât profesional, cât și personal.

„Trăiesc datorită doamnei Stela Popescu, am avut o operaţie şi mi-a spus lasă, o să fie bine, m-a ajutat ea şi a fost bine. Eu am impresia că încă mă strigă, mă ridic şi zic: a venit doamna Stela dar realizez că nu e aşa.” a declarat şi Luminiţa, femeia care avea grijă de cabina Stelei Popescu.

loading...
Loading...

Citește și