Alexandru Arşinel, de urgenţă la spital! Actorul a fost internat duminică

arsinel2.jpg

alexandru arsinel spital universitar
Alexandru Arşinel a fost spitalizat pe fondul supărărilor din ultima vreme
Foto: arhivă personală

Problemele nu se mai termină pentru Alexandru Arşinel, care pare că a ajuns la capătul puterilor! Actorul era oricum cu sănătatea în piuneze de mai mult timp, dar duminică a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri amănunţite după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, săptămâna trecută fiind în plin turneu, în Spania.

Şi-a pierdut recent partenera de scenă, pe Stela Popescu, dar şi pe colega de teatru, Cristina Stamate. Cele două decese au căzut ca un trăsnet pentru Alexandru Arşinel (78 de ani), care a ajuns la pat, copleşit de necazuri. Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal de către familie şi a fost supus unor investigaţii la camera de gardă, potrivit reporterilor Observator. Actorul le-a cerut medicilor să nu ofere presei detalii despre starea lui de sănătate. 
Actorul are probleme mai vechi, care pe fondul supărărilor şi al oboselii acumulate în turneul din Spania, par că s-au acutizat. Duminică, maestrul a avut nevoie de îngrijirile medicilor de la Spitalul Universitar de Urgenţă, care l-au internat pentru a-l avea sub supraveghere atentă.

Alexandru Arşinel are la activ un transplant de rinichi și cinci operații la coloană. Cu toate astea, a urcat pe scenă cu multă poftă de viață atât în turnee, cât și la teatru. El a jucat ultima oară vineri, alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie pe are o conduce.
 

loading...
Loading...

Citește și