Alexandrei Stan îi merge bine în America: “Sunt foarte onorată că am făcut cântecul de început al filmului”

clipboard01sssss.jpg

Alexandra Stan, Cinematografie, Miko Chaken, Melodie
Alexandra Stan a făcut o piesă pentru filmul Miko Chaken
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Alexandra Stan (28 ani) revine pe scena internațională. De când artista s-a mutat în America, are proiecte și colaborări care o țin ocupată ore în șir. Artista a fost prezentă la un festival de film din Tokyo pentru a-și reprezenta o piesă care este inclusă pe coloana sonoră a filmului „Miko Chaken”.

Artista a purtat o rochie galbenă înflorată și și-a aranjat părul într-un stil afro. Nu a exagerat cu machiajul și a ales nuanțe nude care i-au pus trăsăturile în valoare. Pe buze a ales să-și pună rujul roșu cu care Alexandra Stan ne-a obișnuit. Artista a radiat de fericire.

Artista s-a pozat și s-a filmat pe Instagram și a demonstrate lumii cât de fericită este ea pentru că și-a îndeplinit unul dintre vise.

stan.jpg

Alexandra Stan, Cinematografie, Miko Chaken,
Alexandra Stan a înregistrat o piesă care va fi prezentă pe coloana sonoră a filmului Miko Chaken
Foto: Instagram

Aceasta s-a fotografiat alături de actorii din film și a precizat faptul că este onorată să facă parte din acest proiect. “Sunt foarte, foarte onorată că am făcut cântecul de început al filmului”, a spus artista pe contul ei personal de instagram.

clipboard01stttt.jpg

Alexandra Stan, Cinematografie, Miko Chaken,
Alexandra Stan s-a fotografiat cu actorii din filmul Miko Chaken
Foto: Instagram
loading...
Loading...

Citește și

  • E clar, Alexandra Stan e piesa verii, iar aici nu ne referim la muzică! Solista şi-a etalat trupul sexy la plajă, în Constanţa, şi pe lângă faptul că a renunţat la sutien, slipul tanga abia îi acoperea părţile esenţiale. Turiştii au fost în delir.

  • Cred că zilele astea eşti, sau calomniată de presă, deci victimă, sau ţi se exagerează în scop publicitar o situaţie în care ai fost pusă, ori te-ai pus cu bună ştiinţă.