Cine sunt concurenții noului sezon "Asia Express". Alexandra Ungureanu va face echipă cu mama sa

1-alexahhhndra-ungureanu-cu-mama_copy.jpg

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, vor face echipă în noul sezon al emisiunii

După ce anul trecut a câştigat “Bravo, ai stil! Celebrities”, un reality-show de fashion, iată că Alexandra Ungureanu a prins gustul acestor producţii. Aşa că în luna mai va pleca în sezonul 4 din “Asia Express” alături de mama ei, un proiect pe care şi l-a dorit foarte mult. Iată că visul i s-a împlinit!

Veste bună pentru fanii reality-show-ului “Asia Express” de la Antena 1, ale căror filmări ar trebui să înceapă în câteva zile.

De data aceasta filmările vor avea loc în Rusia, Turcia şi Georgia, dar şi-n alte destinaţii care se vor alege pe parcurs. Click! a dezvăluit deja câteva dintre vedetele care vor pleca în competiţie, printre care Connect-R şi Shift, dar iată că alte patru nume vin să completeze lista.

2-alexahhngureanu-a-castigat-bravo-ai-stil-celebrities-8_copy.jpg

Alexandra a câștigat la Kanal D emisiunea “Bravo, ai stil”

Alexandra Ungureanu (39 de ani) împreună cu mama ei, Anca, care este profesoară vor face echipă în noul sezon al emisiunii. Solista ne-a povestit la început de an că îşi doreşte acest lucru şi ne făcea atunci câteva declaraţii în exclusivitate.

3-razvan-fodor-si-sorin-bontea-au-castigat-show-ul-1280x720_copy.jpg

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au luat trofeul „Asia Express”, sezonul 3

“Sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe, de reality-show-uri. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii. La “Bravo, ai stil”, partea de haine a fost cea mai mică problemă, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality-show. Foamea, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!”, ne-a povestit Alexandra în exclusivitate. 

4-trupa_cuc_ruptura_copy.jpg

Cucu este la Survivor. Cuza și Emi pleacă la Asia Express

Un alt duo care va pleca în acest proiect este cel format din Cuza - Adrian Popescu (29 de ani) şi Emi Popescu (29 de ani) din trupa “Noaptea târziu”, care fac parte şi din show-ul “Super Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Colegul lor, Cucu, adică Horaţiu Adrian Cuc, face parte în acest moment dintr-un alt reality-show celebru şi anume “Survivor România”.

Cei doi sunt foarte haioşi şi cu siguranţă că vor asigura partea de umor a show-ului. S-ar părea că echipele sunt formate, s-au făcut vaccinuri, s-au făcut teste de sănătate şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să plece în competiţie.

Sursele noastre ne-au informat că Răzvan Fodor şi Ionuţ Dongo, alias Oase, vor face parte şi ei din echipă, dar în calitate de prezentatori.

Citește și: 

Cine sunt cei 4 concurenți noi de la Survivor: un polițist, un comediant, o solistă și o actriță

INTERVIU Cu ce se ocupă acum Alexandra Ungureanu. "Banii de la «Bravo, ai stil!» sunt pe card"

Loading...
 
 

Citește și