Alexandra Stan: «Primul băiat care m-a sărutat a fost Dorian Popa». Cei doi au fost iubiți în liceu

1-alexandra-stan_1.jpg

Alexandra Stan a povestit cu emoţie despre primul ei sărut

Răzvan şi Dani ne dau deşteptarea în fiecare dimineaţă la tv, Bobonete şi Raiţ sau Bobiţă şi Dorel ne fac să râdem în „Las Fierbinţi”, Adela Popescu şi Elena Gheorghe au în comun muzica, la fel şi Raluka şi Cristina Vasiu. Dar toţi aceştia mai au ceva în comun: se cunosc încă din copilărie! Alexandra Stan şi Dorian Popa au o situaţie şi mai specială: au fost iubiţi în liceu!

Răzvan și Dani se știu de o viață

Răzvan Simion (40 de ani) şi Dani Oţil (40 de ani), matinalii de la Antena 1, se ştiu de o viaţă, au copilărit în Reşiţa şi de ani buni ne bucură dimineţile cu prezenţele lor pe micile ecrane. „Ne ştim din copilărie. Eu aveam ochelari, iar Dani avea părul lung.

4-razvan-si-dani_1.jpg

Răzvan şi Dani au copilărit împreună, la Reşiţa

Ne tachinam la fel de des ca în prezent, iar în vacanţe aveam grijă să le jucăm farse prietenilor“, povesteau cei doi, în urmă cu ceva timp. După ce au copilărit împreună, au învăţat la acelaşi liceu, de la vârsta de 16 ani au lucrat împreună la radio, apoi, tot împreună au ajuns în televiziune. Şi în continuare sunt foarte buni prieteni, iar acest lucru se vede pe micul ecran.   

Dorian Popa și Alexandra Stan, iubiți pe vremea când erau liceeni

Dorian Popa (32 de ani) şi Alexandra Stan (31 de ani) se cunosc din anii liceului, la Constanţa, când au fost iubiţi o scurtă perioadă de timp.

2-dorian-popa_1.jpg

Dorian Popa

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, ne-a spus Alexandra Stan. 

123456.jpg

Mihai Bobonete şi Mihai Raiţ din Giurgeni în “Las Fierbinţi”

Mihai Bobonete și Mihai Raiț, colegi din clasa a IV-a

Mihai Bobonete (40 de ani) şi Mihai Raiţ (40 de ani) sunt colegi în “Las Fierbinţi” însă se cunosc tot din copilărie, pentru că au fost colegi din clasa a IV-a. „Eu mă mutasem de la Constanţa, el din Craiova, cu părinţii la Giurgeni, Ialomiţa. Ne-am cunoscut şi n-am împrietenit”, au povestit cei doi. Chiar şi-au făcut şi câte un tatuaj pe picior: Mihai Raiţ îl are tatuat pe Stan iar Mihai Bobonete pe Bran. În 2012, au primit rolurile celor doi fraţi din „Las Fierbinţi”, Bobiţă şi Dorel. Pentru că, într-adevăr, şi în viaţa de zi cu zi se comportă ca doi fraţi. 

Adela Popescu și Elena Gheorghe, colege de trupă

5-adela_popescu_si_elena_gheorghe_1.jpg

Adela şi Elena prezentate de Octavian Ursulescu, la un concert în Focşani

Puţini ştiu că înainte să devină mari vedete Adela Popescu (34 de ani) şi Elena Gheorghe (35 de ani) au fost colege de trupă. Înainte de a deveni actriţă şi vedetă TV, Adela a cochetat serios cu muzica. Cele două au fost dintre elevele preferate ale regretatului Mihai Constantinescu, care le-a compus melodii şi le-a recomandat pentru diverse spectacole. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Condițiile grele, stresul, oboseala, lipsa mâncării au afectat-o pe Alexandra Stan mai mult decât pe ceilalți concurenți de la Survivor România 2021, așa că solista a făcut un anunț disperat în ediția de vineri seara. S-a cerut acasă și i-a rugat pe telespectatori să nu o voteze dacă va fi propusă pentru eliminare. "Nu e pentru mine competiția asta", a spus ea.

  • Alexandra Stan (31 de ani) și Musty Camara (39 de ani) sunt Faimoasa și Războinicul care vor intra la “judecata publicului”, în ediția din această seară, a reality- ului “Survivor România”. Unul dintre ei va pleca acasă și, cu siguranță, bărbații și-ar dori să nu fie Alexandra, căci solista este una dintre cele mai sexy apariții din concurs. Nici în România nu are vreo inhibiție, dovadă fiind pozele cu ea topless, surprinse de paparazzi, în fiecare vară, pe Litoral.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1