Alexandra Stan le-a prezentat iubitul părinţilor constănţeni

12-13-vedete-alexandra.jpg

Alexandra şi-a băgat iubitul în noul ei videoclip

Solista de talie internaţională Alexandra Stan (27 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele lui Bogdan Stăruială, cu care se află într-o poveste de dragoste de mai bine de un an. Mai mult, are la adresa lui numai cuvinte de laudă

„Este şi el un artist. Se ocupă de o asociaţie nonguvernamentală, care ajută oamenii cu probleme. La fel ca şi mine, e un om bun”, ne-a povestit Alexandra.

Dovadă că lucrurile dintre ei evoluează spre căsătorie stă şi vizita lui Bogdan, de zilele trecute, în Constanţa, la părinţii Alexandrei. Cu acest prilej, artista a şi filmat câteva cadre pentru videoclipul piesei “Boom Pow”, în faţa blocului ei, în care apare alături de frumuşelul ei amorez.

„Relaţia pare să fie din ce în ce mai serioasă. Bogdan o ajută şi este cu ea peste tot, cară bagaje, merge cu ea în turnee, iar acum sunt împreună în Japonia. Părinţii Alexandrei sunt încântaţi de Bogdan”, ne-au povestit surse apropiate Alexandrei.

loading...

Citește și

 • Alexandra Stan iubit nou Bogdan

  Click! îți prezintă imagini în exclusivitate cu Alexandra Stan (26 de ani) și noul ei iubit, un tânăr înalt, pletos și cu părul ondulat, pe nume Bogdan. După ce a spus că a fost bătută Marcel Prodan, de impresarul care i-a fost și iubit, solista n-a mai avut nici o relație serioasă.

 • Alexandra Stan iubit Dorian Popa

  A trecut printr-o perioadă grea, dar acum soarele a ieşit şi pe strada ei . Alexandra Stan şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de Bogdan, iubitul care i-a devenit şi asistent personal, dar nu se gândeşte încă la măritiş.

 • Alexandra Stan iubit Dorian Popa

  A ieșit soarele și pe strada ei! Alexandra Stan iubește din nou și nu îi e frică să-și arate sentimentele. Cântăreața a făcut risipă de gesturi tandre pe o plajă din Costa Rica.

 • alexandra stan

  Alexandra Stan (27 de ani) s-a refăcut după toată drama cu fostul său iubit și impresar, Marcel Prodan, care a bătut-o până i-a schimbat înfățișarea, iar acum se iubește de aproape un an cu un tânăr pe nume Bogdan.