Alexandra Stan, gest impresionant la înălţime

alexandra_stan_salvez_copiii.jpg

Alexandra Stan se dedică şi actelor de caritate
Foto: Arhiva personală

Când nu are concerte în străinătate sau evenimente private în ţară, Alexandra Stan (26 de ani) susţine multe cauze umanitare. Aşa cum a făcut-o şi vineri (27 noiembrie), într-un mod complet inedit.

Chiar daca abia şi-a lansat noua piesă “I did it, Mama”, la care a filmat şi un videoclip destul de extravagant, şi are numeroase concerte în afara ţării, Alexandra Stan se implică ori de câte ori poate în acte de caritate, mai ales când vine vorba de ajutorarea unor copii.

alexandra_stan_salvati_copiii-un_gest_pentru_o_viata.jpg

Alexandra a cântat pe un cub uriaş în mijlocul mall-ului
Foto: Arhiva personală

Frumoasa cântareaţă din Constanta şi-a adus aportul în cauza nobilă “Salvaţi copiii – Un gest pentru o viaţă”. Însă Alexandra nu a cântat oricum, ci la înălţime, pe un cub uriaş situat în incinta Băneasa Shopping Center. Alexandra Stan a avut un moment acustic, alături de un chitarist, cu care a cântat piesele “We wanna”, “Mr. Saxobeat” si noul single “I did it, Mama”.

Momentul special al artistei internaţionale s-a încheiat cu multe aplauze şi o sesiune de poze şi autografe, însă abia după ce a coborât de pe piedestal.

În următoarea perioadă, solista se pregăteşte intens pentru concertele de Revelion pe care le va avea în Turcia şi nu numai. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1