Alexandra Stan, cerută de soție în direct, la televizor. Reacția artistei

alexandra_stan_si_bogdan.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan și Bogdan Stăruială formează un cuplu de aproape trei ani
foto: arhivă personală

Visul Alexandrei Stan (28 de ani) s-a împlinit. În urmă cu exact un an mărturisea că se visează mireasă, într-o rochie atipică, iar miercuri, 14 martie, iubitul ei a cerut-o de soție în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO Tv.

Alexandra Stan a acceptat, emoționată, cererea în căsătorie adresată în direct de iubitul ei, Bogdan Stăruială. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani și se gândesc de ceva vreme să facă pasul cel mare.

"De mică îmi tot imaginez cum o să arăt mireasă. Îmi doresc o rochie atipică, nu neapărat de prinţesă. Relaţia noastră a pornit cu paşi mici. Ne ştim de mulţi ani, dar pentru o perioadă lungă nu am ţinut legătura, până când, dintr-o dată am început să vorbim foarte mult la telefon. Fără să ne dăm seama ne-am apropiat foarte mult şi relaţia noastră de prietenie s-a transformat în ceva şi mai frumos, una de iubire", declara artista în urmă cu exact un an, pentru revista Taifasuri.

Alexandra și Bogdan sunt implicaţi în mai multe proiecte muzicale, iar artista se pregătește să lanseze și o linie vestimentară în curând.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • alexandra stan

    Cine ar fi crezut că Alexandra Stan va simţi din nou fiorii dragostei după relaţia cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, care s-a terminat cu scene de violenţă? Dar artista chiar şi-a revenit spectaculos! Atât de bine se înţelege cu iubitul ei Bogdan încât nu o deranjează să-şi facă planuri pe termen lung alături de cel pe care îl consideră jumătatea ei şi să vorbească fără perdea despre iubirea lor.

  • alexandra stan thailanda sani fara sutien costum de baie

    S-a dezbrăcat de inhibiţii şi de haine! Alexandra Stan face furori pe plajă în Thailanda, unde s-a expus topless în văzut tuturor. Artista se relaxează într-o vacanţă exotică după concertele care i-au acaparat timpul în ultimele luni.