Alexandra Stan, ai făcut videoclip sau film erotic?

12-13-vedete-5.jpg

Alexandra Stan, în cel mai lasciv videoclip al ei

Cântăreaţa Alexandra Stan (26 de ani) s-a făcut o fată rea! Cel puţin în cel mai recent videoclip al ei, cel pentru piesa “I did it, mama!”, care, în nici o săptămână de la lansare, a adunat peste 600.000 de vizualizări pe YouTube.

În clip, cântăreaţa are rolul unei femei fatale, înconjurată numai de bărbaţi: motociclişti, jucători de rugby de la CSA Steaua Bucureşti. Însă lucrurile nu se opresc aici. Alexandra Stan este şi protagonista unor scene de sex mimate.

Zoom
Alexandra şi coregraful Emil Rengle, într-o poziţie demnă de Kamasutra

 În clip sunt inserate secvenţe a câte o secundă fiecare, în care cântăreaţa şi un posesor de pătrăţele imită diverse poziţii, inclusiv una de sex oral. 

Zoom
Solista imită o scenă de sex oral

Urmăreşte aici clipul piesei "I did it, mama"

loading...
Loading...

Citește și

  • Alexandra Stan (25 de ani) e din ce în ce mai dezgolită pe reţelele de socializare. Solista a publicat o fotografie care a reuşit să le stârnească imaginaţia bărbaţilor.

  • Alexandra Stan e lipsită de inhibiţii. Se pare că solista are o problemă cu lenjeria intimă, pe care ezită să o folosească, atunci când doreşte să fie în centrul atenţiei.

  • alexandra stan

    După ce l-a acuzat că a bătut-o şi l-a dat în judecată, acum Alexandra Stan vrea şi daune morale de la fostul ei impresar, Marcel Prodan. Suma cerută de artistă este colosală. Joi (3 noiembrie), la Judecătoria din Constanța s-a derulat un nou termen în procesul celor doi, unde artista i-a cerut impresarului nu mai puțin de 1.250.000 de euro.

  • Când nu are concerte în străinătate sau evenimente private în ţară, Alexandra Stan (26 de ani) susţine multe cauze umanitare. Aşa cum a făcut-o şi vineri (27 noiembrie), într-un mod complet inedit.