Alexandra Stan, ai făcut videoclip sau film erotic?

12-13-vedete-5.jpg

Alexandra Stan, în cel mai lasciv videoclip al ei

Cântăreaţa Alexandra Stan (26 de ani) s-a făcut o fată rea! Cel puţin în cel mai recent videoclip al ei, cel pentru piesa “I did it, mama!”, care, în nici o săptămână de la lansare, a adunat peste 600.000 de vizualizări pe YouTube.

În clip, cântăreaţa are rolul unei femei fatale, înconjurată numai de bărbaţi: motociclişti, jucători de rugby de la CSA Steaua Bucureşti. Însă lucrurile nu se opresc aici. Alexandra Stan este şi protagonista unor scene de sex mimate.

12-13-vedete-3.jpg

Alexandra şi coregraful Emil Rengle, într-o poziţie demnă de Kamasutra

 În clip sunt inserate secvenţe a câte o secundă fiecare, în care cântăreaţa şi un posesor de pătrăţele imită diverse poziţii, inclusiv una de sex oral. 

12-13-vedete-4.jpg

Solista imită o scenă de sex oral

Urmăreşte aici clipul piesei "I did it, mama"

Loading...

Citește și

  • Alexandra Stan (25 de ani) e din ce în ce mai dezgolită pe reţelele de socializare. Solista a publicat o fotografie care a reuşit să le stârnească imaginaţia bărbaţilor.

  • Alexandra Stan e lipsită de inhibiţii. Se pare că solista are o problemă cu lenjeria intimă, pe care ezită să o folosească, atunci când doreşte să fie în centrul atenţiei.

  • alexandra stan

    După ce l-a acuzat că a bătut-o şi l-a dat în judecată, acum Alexandra Stan vrea şi daune morale de la fostul ei impresar, Marcel Prodan. Suma cerută de artistă este colosală. Joi (3 noiembrie), la Judecătoria din Constanța s-a derulat un nou termen în procesul celor doi, unde artista i-a cerut impresarului nu mai puțin de 1.250.000 de euro.

  • Când nu are concerte în străinătate sau evenimente private în ţară, Alexandra Stan (26 de ani) susţine multe cauze umanitare. Aşa cum a făcut-o şi vineri (27 noiembrie), într-un mod complet inedit.