Alex Velea nu se mai satură de tatuaje! Uite ce vrea să-și mai imprime pe piele

alex_velea.jpg

alex velea
Alex Velea (31 de ani) se gândește să-și facă două noi tatuaje
foto: Arhiva Personală

Deși ultimul tatuaj și l-a făcut în urmă cu mai puțin de jumătate de an, Alex Velea (31 de ani) se gândește deja la următoarele două. Artistul abia dacă mai are loc pe piele pentru noi desene, dar nici nu vrea să se oprească aici.

La începutul acestui an, în luna martie, Velea și-a imprimat pe piept numele fiului său, Dominic, pe care îl iubește ca pe ochii din cap. Se pare că artistul își rezervă pielea pentru cei dragi, pentru că majoritatea tatuajelor lui reprezintă datele de naștere și numele celor mai apropiate persoane din viața lui. Și-a imprimat chiar și chipul lui Smiley pe piele, unul dintre cel mai buni prieteni ai cântărețului. Acum, Velea s-a reorientat spre membrii familiei, Antonia (26 de ani) și Dominic.

Artistul a mărturisit că în perioada următoare își va desena din nou pielea. Velea spune că este deja pregătit pentru două tatuaje: „Îmi voi tatua chipul lui Dominic și, bineînțeles, pe cel al Antoniei. Nu am stabilit încă o dată, dar sunt pregătit pentru încă două tatuaje”, a declarat el, într-un interviu acordat pentru ziarulring.ro.

Cât despre cel mic, artistul spune că se dezvoltă din ce în ce mai repede. Mai mult, la numai opt luni, micuțul a început să gângurească și mai că ar vrea deja să strige după Alex sau după Antonia: „Dominic gângurește deja, încearcă să zică «mama», «tata» sau mai degrabă o combinație între acestea. În mod sigur, prima dată va spune «mama», deși încercăm să stăm cu el în egală măsură”, a mai declarat Velea.

Acum că sunt o familie numeroasă, Alex Velea, Antonia, micuțul Dominic și, ocazional, fiica Antoniei, Maya, au nevoie chiar de și mai mult spațiu. Artistul a mărturisit că se gândesc să se mute din apartament în următorii ani: „În viitor, ne dorim să ne mutăm de la apartament la casă. Am în plan asta și o să ne decidem asupra unei zone unde să ne luăm teren, pentru ca apoi să demarăm construcția”, a povestit el.

Loading...
 
 

Citește și

  • Antonia şi Alex Velea revista

    Multe au mai îndurat Antonia şi Alex Velea până să ajungă să se iubească nestingheriţi. Ieşiţi ambii din căsnicii eşuate, ei au fost urmăriţi la fiecare pas de trecut, iar apele s-au mai liniştit abia după ce a venit pe lume băieţelul lor, Dominic. Surpriză, însă! Deşi ar fi putut să-şi şteargă fosta nevastă de pe piele, Velea afişează încă tatuajul cu chipul mulatrei Ana.

  • alex velea antonia

    La începutul lunii iunie, Antonia (26 de ani) și Vincenzo Castellano au ajuns, în cele din urmă, în fața unui notar, pentru a pune capăt căsătoriei lor. După mai bine de doi ani, cei doi au depus actele pentru divorț și urma ca în decurs de 45 de zile să fie în totalitate liberi. Cu toate acestea, după 50 de zile, procesul a fost din nou amânat.

  • Unul dintre cele mai admirate cupluri din ţara noastră, atât pe plan profesional cât şi din punct de vedere fizic, a pozat pentru ultimul număr al revistei Men`s Health.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1