Alex Velea îl cheamă pe soţul Antoniei la tribunal!

antonia-velea.jpg

Cântăreţul a deschis proces pentru a dovedi că este tatăl micuţului Dominic

În sfârşit, s-a hotărât! La aproape doi ani de la naşterea micuţului Dominic, Alex Velea vrea să-i fie tată şi în acte. Artistul a deschis proces şi îi cheamă la tribunal atât pe iubita sa, Antonia, cât şi pe italianul care încă îi este soţ acesteia, Vincenzo Castellano.

Alex Velea (32 de ani) este un artist şi un bărbat împlinit. Cariera îi merge ca pe roate şi şi-a găsit fericirea alături de frumoasa cântăreaţă Antonia Castellano (27 de ani), care i-a dăruit în urmă cu aproape doi ani un fiu, pe Dominic, iar luna viitoare îl va aduce pe lume şi pe cel de-al doilea copil al lor, tot un băiat.

Chiar şi aşa, Alex Velea nu şi-a găsit pe deplin liniştea. Iubita sa, Antonia, este în acte încă soţia altui bărbat, italianul Vincenzo Castellano, de care artista se chinuieşte din 2013 să divorţeze. Iar asta nu este cea mai mare nemulţumire a lui Alex Velea. Ci faptul că Dominic, fiul pe care şi l-a dorit nespus de mult, poartă numele italianului, cel de Castellano. Iar cel de-al doilea băiat va avea mai mult ca sigur şi el acelaşi nume, dacă Antonia nu va reuşi să se separe legal de Vincenzo până luna viitoare.

Toate acestea l-au împiedicat până acum pe Alex Velea să-şi uneasă destinul cu femeia pe care o iubeşte şi, mai ales, să devină tată cu acte pentru Dominic. Aşa că artistul s-a decis să înceapă lupta prin tribunale, pentru a demonstra că este părintele băieţelului, care în 27 decembrie împlineşte 2 ani. Alex Velea a depus în urmă cu două zile o cerere la Judecătoria Sectorului 1, care are ca obiect „tăgadă paternitate”. Pârâţi sunt atât Vincenzo Castellano, cât şi Antonia şi fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa. Velea le cere judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiului său, ci el, care are de aproape trei ani o relaţie cu artista.

Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen pentru proces, însă Velea speră că acesta să înceapă cât mai repede, iar Dominic să-i poarte în curând numele. Mai ales că acesta ar fi fost şi unul dintre motivele pentru care a fost amânat până acum şi botezul micuţului lor. 

Despărţiţi de 4 ani, tot n-au divorţat

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de patru ani. Cântăreaţa a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009, iar în data de 28 august 2010 a adus pe lume o fetiţă, pe Maya Rosaria Castellano. Fericirea n-a durat însă prea mult. În noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri legate de despărţire, confirmate de Vincenzo.

antonia-fata.jpg

Vincenzo şi Antonia au o fată, Maya

Iar, un an mai târziu, Antonia a deschis proces de divorţ, încercând să câştige şi custodia fiicei sale, care de atunci se află în Italia, la tatăl ei. Nici până acum însă nu a reuşit nici una, nici altă. 

Întâmpinat cu ţuică, pâine şi sare pe aeroportul din Chicago

velea-chicago1.jpg

Velea, încântat de primire

Alex Velea munceşte din greu pentru familia sa. Deşi, iubita lui, Antonia, a intrat în ultimul trimestru de sarcină, el a “părăsit-o” motivat până la mijlocul acestei luni. Solistul a plecat în SUA,  pentru un turneu care a început ieri şi va ţine până în 13 noiembrie, Velea şi gaşcă lui urmând să cânte în şase oraşe importante din SUA.

velea-chicago.jpg

Turneul în America durează până în 13 noiembrie

El a ajuns ieri dimineaţă pe giganticul Aeroport O’Hare din Chicago. După 12 ore de zbor, solistului nu i-a venit să creadă că este primit precum Ceauşescu, de un ansamblu folcloric, cu ţuică, pâine şi sare, dar şi cu un taraf autentic condus de maestrul ţambalist Nicolae Feraru. Alex Velea va concerta în Atlanta (4 noiembrie), Chicago (5 noiembrie), Philadelphia (6 noiembrie), Detroit (11 noiembrie), New York (12 noiembrie) şi Cleveland (13 noiembrie). Ţinând cont că tariful lui Velea pentru concertele din Diaspora este de 5.000 de dolari, el îşi va umple conturile, după acest turneu, cu vreo 30.000 de dolari. (Carmen Andrei)

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1