Alex Florea și Ilinca s-au rugat în Locurile Sfinte pentru Eurovision 2017

alex_si_iinca_2.jpg

alex florea, ilinca
Alex Florea și Ilinca au promovat piesa ”Yodel It” în Israel
foto: arhivă personală

Alex Florea și Ilinca au avut prilejul să viziteze Locurile Sfinte din Israel, unde s-au rugat pentru reușita la Eurovision 2017, competiție ce are loc în luna mai la Kiev, Ucraina.

Reprezentanții României la Eurovision, Alex Florea și Ilinca, care vor urca în mai pe scena de la Kiev, au cântat pentru fanii acestei competiții din Israel, în turneul de promovare a piesei “Yodel It”. Cei doi tineri au ajuns în Țara Sfântă la numai o zi după experienţa londoneză.

Înainte să cânte în “Theater Club” din Tel Aviv, pe 5 aprilie, la cea de-a doua ediţie „Israel Calling 2017”, eveniment inițiat de cunoscutul producător de televiziune Tali Eshkoli, cei doi tineri s-au închinat la Locurile Sfinte. Ei au ținut să vadă mormântul lui Iisus și Zidul Plângerii.

ilinca.jpg

ilinca
Ilinca, la Zidul Plângerii
foto: arhivă personală

 

alex_la_zidul_plingerii.jpg

alex florea
Alex Florea, la Zidul Plângerii
foto: arhivă personală

 

„Suntem încântaţi că am fost invitaţi în concertele de promovare şi ne bucurăm că melodia «Yodel It!» s-a făcut deja remarcată în Europa. Vom cânta din toată inima, atât în Israel, cât şi în Olanda şi în Spania. Sperăm să convingem cât mai mulţi fani Eurovision să ne voteze în concursul din luna mai, de la Kiev. Contăm mult pe sprijinul românilor din străinătate, pe care vrem să-i şi întâlnim în acest turneu de promovare. Avem emoţii, dar sunt emoţii bune”, au spus Ilinca şi Alex.

alex_si_ilinca.jpg

alex florea, ilinca
Alex FLorea și Ilinca, în turneul de promovare a piesei care va participa la Eurovision 2017
foto: arhivă personală

Loading...

Citește și

  • eurovision 2017 probleme demisii kiev

    Probleme la Eurovision 2017! Mai mulți oameni importanți au plecat. Este vorba de producătorii executivi Victoria Romanova și Oleksandr Kharebin, precum și alți membri ai echipei lor, și-au prezentat luni demisiile, afirmând că se simt dați la o parte de numirea unui nou coordonator al evenimentului și că sunt îngrijorați de lipsa de transparență în procesul decizional.

  • alex florea ilinca bancila eurovision

    Ilinca Băncilă şi Alex Florea au câştigat Finala Eurovision România. Cei doi ne vor reprezenta la concursul care va avea lor în luna mai la Kiev. Tinerii, amândoi foşti concurenţi la "Vocea Românaiei", concursul muzical de la Pro Tv, au primit şi un CEC de 5.000 euro, sumă destinată pregătirii show-ului pentru finala internaţională.