Alex Florea, criticat de străini după ce l-a jignit pe câştigătorul Eurovision

alex_florea.jpg

alex florea
Alex Florea l-a criticat pe câștigătorul Eurovision, Salvador Sobral
Foto: Getty

Alex Florea (25 de ani), care a reprezentat alături de Ilinca Băcilă (18 ani) România la ediția din acest an a Eurovision, l-a criticat dur pe câștigătorul competiției, portughezul Salvador Sobral. Afirmațiile sale nu au fost însă bine primite de fani.

Alex Florea și Ilinca Băcilă au fost invitați recent la Adevărul Live, emisiune în care Alex și-a exprimat opinia cu privire la câștigătorul din acest an al competiției Eurovision, dar a făcut o serie de comentarii care nu au fost privite cu ochi buni de anumiți fani.

„Din punctul meu de vedere Salvador nu are probleme cu inima, ci cu capul. Toată lumea credea că Italia o să câştige, dar la Kiev era o vâlvă în jurul lui pentru că era misterios, nu dădea interviuri, nu făcea poze şi nu venea la repetiţii. Şi reprezentatul Bulgariei putea să facă o poveste din cazul lui – nu vede foarte bine –, dar nu a făcut-o. Portughezul a făcut teatru, aşa am simţit. L-am văzut în multe ipostaze şi nu mi-a lăsat impresia că ar avea probleme. Melodia lui e una excelentă, de foarte mult timp nu s-a mai scris una ca ea. Dar mă scoate din sărite teatrul ieftin, de-asta sunt aşa de acid. Sunt mulţi oameni care au probleme, dar nu mizează pe asta pentru a câştiga. Dacă vrei să câştigi ceva trebuie să mergi  strict pe ceea ce faci profesional, pe voce, pe show. Ăsta e câştigul! În talent-show-urile la care am participat am avut şi eu probleme, dar nu am apelat la tertipuri ca să câştig. Bulgaria, chiar şi Moldova, au avut show-uri bine executate. Meritau să câştige“, a declarat Alex Florea pentru Adevărul.

florea.jpg

alex florea
Alex Florea nu crede că Salvador Sobral ar avea probleme de sănătatea...nu cu inima
Foto: Getty

Ilinca a fost mai rezervată în privința acestui subiect și s-a mulțumit doar să precizeze că prestațiile Armeniei, Moldovei, Bulgariei și Croației i-au plăcut mai mult decât cea a lui Salvador Sobral.

Pe site-ul dedicat concursului, wiwibloggs.com, Alex Florea a fost la rândul lui criticat din cauza afirmațiilor sale, prin care, potrivit fanilor competiției, a dat dovadă de insensibilitate și că nu știe să piardă. Iată câteva dintre comentarii:

„Din postura unei persoane familiarizată cu problemele cardiace, nu pot decât să mă declar dezgustată de o astfel de declaraţie. Nu numai că arată că nu ştii să pierzi, ci şi că eşti iresponsabil, preferând să aduci acuzaţii false altora decât să foloseşti aceasta victorie ca o lecţie. Acţiunile tale, Alex, spun mai multe publicului despre tine nu despre Salvador. Orice persoană cu minime cunoştinţe şi-ar da seama că Salvador suferă de insuficienţă cardiacă congestivă şi sunt uimită că tu nu ai putut vedea semnele: comportamentul cauzat de boală şi tratament, faptul că a avut nevoie de mai multă odihnă, motiv pentru care nu şi-a promovat piesa la fel de mult ca ceilalţi concurenţi şi a lipsit de la repetiţii. Realizezi mai multe lucruri despre o persoană din felul în care vorbeşte despre ceilalţi. Mi-am pierdut orice consideraţie faţă de tine.“ „Unii oameni au «probleme cu capul», dar alţi oameni nu au nimic în cap.“ „Păcat! Mi-a plăcut melodia lui Alex Florea, dar comentariile lui despre Salvador sunt amare. Un om care nu ştie să piardă. Mi-a plăcut melodia lui Salvador din prima clipă în care am ascultat-o şi nu ştiam nimic despre problemele sale cu inima. Sunt foarte mândră că ţara strămoşilor mei a câştigat Eurovision pentru prima dată.“
 

 

Loading...

Citește și

  • În sfârşit, ne întoarcem bucuroşi de la Eurovision! Ilinca Băcilă şi Alex Florea au obţinut cea mai bună performanţă din ultimii 7 ani, iar melodia “Yodel it” a strâns 282 de puncte pentru România. Reporterul Click! a zburat în avion alături de delegaţia României, aşa că vă spunem toate picanteriile, direct de la sursă.

  • kiev

    Sâmbătă, 13 mai, a avut loc marea finală Eurovision 2017, unde România s-a clasat pe locul 7. Din cauza emoțiilor sau din neatenție, unul dintre cei doi prezentatori a dat legătura Ungariei pentru a-și acorda votul, când, de fapt, România era la rând. Mai mult decât atât, corespondentul României se afla deja în direct și aștepta să vadă ce se întâmplă. Chiar dacă prezentatorii s-au amuzat pe seama acestei greșeli, internauții nu au iertat-o.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1