Alex din «Iubire ca-n filme» şi-a deschis restaurant pentru părinţi, bone şi copii

Actorii Liana Petrescu (33 de ani) şi Alex Avădanei (36 de ani) au făcut o echipă excelentă în 2009, în serialul “Nimeni nu-i perfect”, alături de Dragoş Moştenescu, care a jucat în travesti. Prietenia lor s-a transformat într-o căsnicie frumoasă, devenind, între timp și de două ori părinți.

6-7-vedete-11.jpg

Alex și Liana, alături de cei doi copii. S-au îndrăgostit în urmă cu zece ani, pe platourile de filmare

Ca să-și rotunjească veniturile, ei au intrat în lumea afacerilor: “Am deschis în Cotroceni, lângă Grădina Botanică, un restaurant pentru cei cu familii, unde părinţii pot veni cu copiii lor, fără să deranjeze pe nimeni. E o locaţie în care să se simtă foarte bine şi părinţii şi piticii, în care cei mici să aibă activităţi și mâncarea lor specială. Mai vin şi bone cu copilaşi, părinţii care îşi hrănesc copiii cu mâncarea noastră specială, sănătoasă, produse şi meniuri special pentru ei. Avem o pizza bună acolo”, ne-a spus Alex care este vocea lui Borat din filmul “Maleficent 2”.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1