Alex Bogdan: "Literatura şi călătoriile sunt hobby-uri perfecte într-o lume perfectă"

img_1595.jpg

Alex Bogdan nu ar refuza să pună umărul la construirea unei lumi noi
Alex Bogdan nu ar refuza să pună umărul la construirea unei lumi noi

Proaspăt instalat la pupitrul “Cronicii Cârcotaşilor”, Alex Bogdan nu ar refuza să pună umărul la construirea unei lumi noi, dacă oamenii ar respecta două reguli simple. Iar abele reguli ar ajuta la cunoaştere, fie că este vorba despre cititul unei cărţi sau despre călătoriile în toată lumea.

“Aş vrea să elimin toate regulile de transport, pentru ca toţi oamenii să poată călători prin toata lumea, când şi cât timp doresc. Aş impune, de asemenea, fiecarui om să citească o carte pe lună”, a spus Cârcotaşul, cu siguranţa celui care crede că poate face o lume mai bună prin aceste reguli.

Alex Bogdan şi-ar dori ceva şi pentru el în noua societate: ar vrea să-şi poată răscumpăra neşansa de a trăi într-o perioadă în care respectul faţă de apoape e aproape nul.

Care sunt cele mai bune reguli care pot guverna o lume nouă? Poate cele ale Cârcotaşului Alex Bogdan, poate altele, poate chiar opusul lor. Temerarii care au convingerea că o societate mai bună are nevoie de regulile lor, sunt aşteptaţi în UTOPIA! Inscrierile se fac pe www.utopiatv.ro!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1