Alex Bodi a venit fără Bianca la un concurs de frumuseţe

12-9.jpg

Bianca și Alex spun că mereu se ceartă și se împacă rapid

Pe parcursul a trei seri, Bucureștiul a găzduit cel mai prestigios eveniment de modă, „Fashion Week by Fashion TV”.

O sută de modele din toată Europa au participat la cel mai important concurs de frumusețe și s-au „bătut” pentru titlul de „Miss Fashion Europe”. Președintele și Fondatorul Fashion TV, Michel Adam, a fost și el prezent, iar din primul rând s-a remarcat iubitul Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi a venit fără celebra lui iubită și s-a așezat strategic lângă scenă alături de prietenul lui milionar. Au privit cu interes showul și la superbele tinere care defilau pe sub nasul lor. Au râs, au glumit și, probabil, au dat note fotomodelelor. La final, Bodi a fost invitat pe scenă, unde a acordat un premiu important. 

Loading...

Citește și

  • “În urma unor discuții și din cauza unor «evenimente», am ales de comun acord să punem capăt relației, dar de data asta definitiv”, a scris Alex Bodi (34 de ani), sâmbătă, pe contul de Facebook.

  • bianca dragusanu alex bodi

    Dragostea pluteşte în aer în cuplul Bianca Drăguşanu-Alex Bodi şi parcă după ultima împăcare arată şi mai tare că sunt săgetaţi de Cupidon. Cei doi amorezi s-au sorbit din priviri pe plajă la Mamaia, loc de unde şi fotoreporterii Click! au surprins weekendul trecut imagini incediare cu ei în timp ce se sărutau pătimaş ca doi adolescenţi. Blondina şi iubitul ei nu au mai ţinut cont de nimeni şi de nimic şi au reprodus câteva scene din dormitor direct pe şezlong sub privirile admirative ale prietenilor lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1