Aimée Iacobescu are probleme psihice! Ce i-au spus medicii

aimee-iacobescu.jpg

aimee iacobescu probleme pshice psihiatru
Actrița a ajuns pe mâna unui psihiatru
Foto: Arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Aimée Iacobescu (69 de ani) a ajuns de cinci ori la Spitalul de Urgență în doar câteva zile. Deși actrița s-a plâns de fiecare dată de palpitații, medicii au ajuns la concluzia că are probleme psihiatrice severe. Aimée a acceptat să primească ajutorul unui psihiatru.

„Pe 23 martie, dis-de-dimineaţă, în jurul orei 5.30, am chemat Salvarea pentru că nu dormisem toată noaptea şi aveam palpitaţii, tensiune mică şi pulsul peste 100 de bătăi pe minut. Ambulanţa m-a dus la Spitalul Universitar de Urgenţă, aflat la doi paşi de casa mea. Acolo m-a consultat un medic, mi-a spus că totul e în regulă, dar că el mi-ar recomanda să merg la psihiatrie. Şi am fost acolo pentru prima dată în viaţa mea”, a mărturisit Aimée Iacobescu, pentru ziarulring.ro.

Aimée Iacobescu a fost trecută pe antidepresive

Psihiatrul care are grijă de actriță i-a prescris o rețetă cu medicamente. Aimée Iacobescu se plânge că a dat foarte mulți bani pe tratament: „Am vorbit cu doamna doctor psihiatru Raluca Pretorian, care m-a întrebat ce simt, ce mă doare... I-am spus că mă simt ca înaintea unui leşin şi că răul e unul general, plus o greaţă cumplită. M-a diagnosticat cu tulburare depresivă gravă şi mi-a prescris o groază de medicamente, care au însemnat alţi bani faţă de cei 2.000 de lei lunar... Am dat încă 855 de lei, preţ întreg, necompensat. N-am fost la medicul de familie să îmi transcrie reţeta pe una compensată pentru că are şi el ceva probleme în această perioadă. Tratamentul e pentru o lună şi am fost deja la primul control după o săptămână”.

„Sunt la limită cu banii şi de abia reuşesc să mănânc”

Aimée Iacobescu susține că trăiește de pe o zi pe alta și că nu îi ajung banii: „Sunt la limită cu banii şi de abia reuşesc să mănânc... Pot consuma orice aliment, dar nu mi-e foame şi mănânc foarte puţin, la insistenţele mamei. Sar peste micul dejun, iar la prânz, cu chiu, cu vai, mănânc în cantităţi foarte mici supă, salată, cartofi sau orez cu pui. Seara beau o cană de sana degresată. Dacă ar fi după mine, n-aş mânca nimic. N-am mai ieşit din casă de luni de zile, nu pot din cauza ameţelilor. Mi-ar face bine să mă plimb pe afară, mai ales că acum e soare, dar nu pot”.

Actrița are o pensia de 2.040 de lei și și-ar fi dorit o îndemnizație de merit din partea UNITER, în valoare de 2.700 de lei pe lună: „Nu ştiu ce să mai fac... Dacă aş avea indemnizaţia de merit de la UNITER, de 2.700 de lei pe lună, sigur m-aş descurca. În prezent, de la UNITER am o indemnizaţie de 1.000 şi ceva de lei. Doamne, dacă eram sănătoasă, nu aveam nevoie de absolut nimic.”

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • aimee iacobescu cezara dafinescu bani

  Scandalul dintre cele două doamne ale teatrului românesc continuă cu acuzații tot mai grave. Mărul discordiei ar fi un împrumut de 2.000 de lei, bani proveniți din donațiile pe care le-a primit Aimée Iacobescu (69 de ani) de la admiratori. Actrița susține că a ajutat-o pe Cezara Dafinescu (67 de ani), însă ea nu i-ar mai fi înapoiat banii.

 • aimee iacobescu cezara dafinescu bani

  Două actrițe îndrăgite ale teatrului și filmului românesc au ajuns la un conflict deschis din cauza banilor. În decembrie 2015, Aimée Iacobescu (69 de ani) i-a împrumutat Cezarie Dafinescu (67 de ani) 2.000 de lei, sumă pe care o păstra pentru operația de cataractă a mamei sale, programată la începutul acestui an.

 • aimee iacobescu draga olteanu matei

  Aimée Iacobescu (69 de ani) a ajuns în atenția publică după ce a mărturisit că moare de foame cu pensia de 2.040 de lei pe care o primește lunar. Foștii ei colegi de scenă au început să o critice aspru. Printre aceștia se numără Draga Olteanu Matei (82 de ani), care o critică dur pe Aimée, spunând că nu e de acord cu „văicăritul ei în piața publică”.

 • aimee iacobescu

  Aimée Iacobescu (69 de ani) a fost în atenția presei în ultimele zile după ce a declarat că moare de foame cu o pensie de 2.040 de lei, din care nu îi mai rămâne nimic deoarece trebuie să dea toți banii pe medicamente. Actrița spera să primească o îndemnizație de merit de la UNITER (Uniunea teatrală din Romania), însă aceasta a întârziat să apară. Mulți oameni au fost impresionați de povestea artistei și au făcut donații pentru a o ajuta.

 • aime iacobescu melania ursu

  Scandalul indemnizațiilor de merit oferite de Uniunea Teatrală din România nu s-a sfârșit. Președintele UNITER, Ion Caramitru (73 de ani), i-a explicat public actriței Aimée Iacobescu (69 de ani) faptul că lista este completă și a rugat-o să mai aștepte să moară din beneficiari. Luni seară (11 ianuarie), s-a stins din viață actrița Melania Ursu, la vârsta de 75 de ani. Acest luru înseamnă un loc liber pe mult disputata listă, iar Aimée Iacobescu și-l dorește.

 • aimee iacobescu pensie bani saraca

  Aimée Iacobescu (69 de ani) a ajuns la capătul puterilor după ce Ion Caramitru (73 de ani) i-a spus să mai aștepte câțiva ani indemnizația de merit de la Uniunea Teatrală din România. Actrița susține că Cezara Dafinescu (67 de ani) nu i-ar mai fi returnat un împrumut de 2.000 de lei și că, astfel, trăiește de pe o zi pe alta. S-a aflat la un pas de moarte, iar acum urmează un tratament dificil. Scandalul legat de bani a afectat-o foarte tare și starea i s-a înrăutățit dintr-odată.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5