Ai văzut ceva mai drăguț? Copiii Elenei Băsescu, în cea mai frumoasă poză de Crăciun

elena_basescu_copii_2.jpg

elena basescu
Sofia Anais (3 ani) și Traian junior (un an și 10 luni)
foto: arhivă personală

Elena Băsescu (36 de ani) a avut, cu siguranță, un an cumplit. Fiica lui Traian Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu în septembrie, după patru ani de căsnicie, s-a mutat din domiciliul conjugal și își crește singură cei doi copii. Sărbătorile vin însă cu bucurie în casa fostului europarlamentar.

Elena Băsescu a făcut publică o fotografie adorabilă cu cei doi copii, Sofia Anais (3 ani) și Traian junior, care va împlini doi ani în luna februarie a anului vitor. Fiica fostului președinte al României transmite astfel un semnal clar că espre pregătită să lase în urmă trecutul dureros și să privească înainte cu bucurie.

Îmbrăcați în Moș Crăciun, cu părul creț și ochii albaștri amândoi, Sofia și Traian sunt cu adevărat o încântare. De aceeași părere au fost și prietenii virtuali ai Elenei, drept unrmare fotografia a strâns aproape 10.000 de like-uri și peste 200 de comentarii pline de entuziasm și încurajări pentru tânăra mămică.

elena_basescu_copii.jpg

elena basescu
Sofia Anais și Traian junior, în cea mai frumoasă poză de Crăciun
foto: arhivă personală

 

”O ,ce minunăție ! D-zeu să vă binecuvânteze cu sărbători minunate și multă pace în familia Băsescu!”

”Doamne, ce copii frumoși! Să fie sănătoși! Sărbători cu bine!”

” Ești o mămică frumoasă, responsabilă, alături de o prințesă și un prințișor. Mult noroc vă doresc!”

eba.jpg

elena basescu divort syda bogdan ionescu
Elena Băsescu a rămas singură cu doi copii
foto: arhiva personală

Elena Băsescu și-a anunțat divorțul de Bogdan Ionescu la începutul lunii septembrie, chiar după ce fiica celor doi a împlinit trei ani. EBa a explicat într-un interviu pentru revista VIVA care au fost motivele ce au dus la această decizie.

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu
Elena și Bogdan au divorțat după patru ani de mariaj
Foto: arhivă personală

 

"Să ştii că decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai în­ţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizan­tă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună. De dragul lor, eu şi Bogdan am decis să ne separăm. Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire şi nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiţi pentru copiii noştri”, a declarat Elena Băsescu.

Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu copii

    Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la capăt de drum. După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deşi au împreună doi copii. Chiar dacă toată vara au ]ncercat să-şi salveze mariajul de dragul lor, la mare, ceva nu a funcţionat şi au divorţat. Celebra prezicătoare Carmen Harra, cea care a spus încă se acum trei ani că cei doi se vor despărţi, prevede acum un scandal aprig pe seama celor mici.

  • elena basescu bogdan ionescu

    Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.