Agresoarea Cristinei Joia, bună de plată. Instanța a condamnat-o și la închisoare cu suspendare

agresoare.jpg

Bătăușa Nicoleta Ștefania Andrei a fost arestată
Bătăușa Nicoleta Ștefania Andrei trebuie să-i plătească designerului de la PRO TV 11.500 de euro, reprezentând daune morale și materiale

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare. Va trebui să presteze muncă în folosul comunității, în plus, este bună și de plată: are de achitat victimei daune morale și materiale în valoare de mii de euro. Decizia de luni a instanței poate fi atacată cu recurs.

Cristina Joia a trecut, în noiembrie 2020, prin cea mai traumatizantă experiență din viața ei. Pe când se afla într-un supermarket din București, a fost atacată din senin de către o femeie care a lovit-o în plină figură cu un obiect ascuțit, apoi a fugit. Totul din cauză că designerul îi atrăsese atenția afară, în treacăt, că a parcat pe trecerea de pietoni.

cristina_joia.jpg

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV)
Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV)

Supărată, bătăușa s-a dus după Cristina în magazin și a lovit-o cu sălbăticie. „Am intrat în magazin și am lăsat-o afară înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am rezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână”, a povestit atunci designerul PRO TV. Cu sângele șiroind pe față, a chemat salvarea, fiind internată de urgență în spital. A trecut prin două operații dificile la nas și a rămas până în ziua de azi cu o cicatrice vizibilă. „Nici a doua operație nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate”, a povestit ea, în decembrie, la PRO TV.

cristina-joia-prima-operatie.jpg

Cristina Joia, a trecut prin două operații la nas
Cristina Joia, a trecut prin două operații la nas

Ce a decis instanța în cazul agresoarei Cristinei Joia

Agresoarea Nicoleta Ștefania Andrei a fost trimisă în judecată, iar luni, 10 mai, instanța a dat verdictul: a condamnat-o la un an și trei luni de închisoare cu suspendare, plus plata a 10.000 de euro către victimă, reprezentând daune morale. De asemenea, inculpata trebuie să-i plătească victimei suma de 7.989 lei, reprezentând prejudiciul material creat prin comiterea infracțiunii. Alți 2.795 de lei trebuie să-i plătească Spitalului de Urgență Bagdasar Arseni, unde a fost internată și tratată Cristina Joia, și 3.000 de lei trebuie să scoată din buzunar pentru cheltuieli judiciare. De asemenea, trebuie să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile, la Curtea de Apel.

Între timp, Cristina Joia a început filmările pentru sezonul 8 „Visuri la cheie”, care vine cu schimbări în cadrul echipei, cu povești de viață emoționante și cu multe idei frumoase de amenajare a casei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1