Află totul despre piaţa produselor second hand în România!

monica_colceriu.jpg

Monica Colceriu chilipiruri targ vechituri
Monica Colceriu caută cele mai bune chilipiruri la târgurile de vechituri sau prin magazine cu produse second hand
Foto: TVR 2

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vrei să ştii totul despre piaţa second hand? Dacă răspunsul tău este afirmativ, iată unde vei putea găsi cele mai utile informaţii şi analize despre piaţa produselor la mâna a doua.

Să cumpăr un telefon nou sau să aleg unul second hand? Cele mai bune preţuri la maşini le obţin în showroom-uri sau pe site-urile specializate ori în târgurile auto? Care sunt diferenţele între o pendulă autentică şi un fals? - Răspunsurile pentru toate aceste întrebări le poţi găsi într-o nouă emisiune difuzată pe TVR 2, în fiecare sâmbătă. Începând cu 18 octombrie, Monica Colceriu aduce „Negustorii de ocazii”, emisiunea vă aduce cele mai bune informaţii despre piaţa produselor la mâna a doua. Ea caută cele mai bune chilipiruri la târgurile auto, de vechituri, prin magazine cu produse second hand sau talciocurile deschise în mijlocul străzii. Iar vocile din stradă sunt completate cu opiniile specialiştilor.

„Piaţa de second-hand a cunoscut o creştere uriaşă în România în ultimii ani. Deşi impresia generală este că oamenii săraci îşi cumpără produse la mâna a doua, statisticile arată că principalii cumpărători pe această piaţă sunt persoanele cu venituri medii. Având în vedere că acestea sunt în număr mare, ne-am gândit să le oferim o emisiune care să îi ajute în luarea unei decizii vizavi de achiziţionarea unui produs care să le ofere sfaturi utile din partea unor specialişti în diverse domenii, dar şi oferte speciale, atât pentru produse second-hand, cât şi pentru produse noi", spune Laurenţiu Mandu, co-producătorul emisiunii.

Fiecare ediţie săptămânală vine cu câteva rubrici fixe, astfel că Est Second Hand prezintă testele auto ale maşinilor şi aparatelor electronice şi electrocasnice; Chilipirul săptămânii vă aduce cele mai bune produse, iar Topul lunii pune într-un clasament cele mai bune mărci sau modele ale unor produse.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5