Adrianei Bahmuțeanu i se va face o evaluare psihiatrică la INML! Care este scopul

adriana_bahmuteanu_1.jpg

Adriana Bahmuțeanu a obținut o victorie în instanță!
Foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu a anunțat, prin intermediul Facebook-ului, ultima victorie pe care a obținut-o în instanță. Vedeta a povestit în ce a constat procesul și care sunt motivele pentru care a recurs la acest gest. Instanța a decis ca Adriana, împreună cu fostul soț, Silviu Prigoană, și copii lor, să fie supuși unei evaluări psihiatrice la INML. Vedeta speră ca în urma evaluării, instanța să decidă definitiv asupra custodiei copiilor săi.

După intentarea divorțului de fostul soț, Silviu Prigoană, Adriana a devenit o clientă „fidelă” a tribunalelor românești, pentru a soluționa problemele care vin odată cu terminarea căsniciei și separarea soților. Aceasta a anunțat, victorioasă, că instanța a luat o decizie foarte importantă pentru ea, care speră că îi va soluționa problemele de custodie a copiilor, cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, fiind implicată în mai multe procese de acest gen. Instanța a decis să-i trimită pe cei doi părinți, dar și pe copiii acestora, la o evaluare psihiatrică la INML, pentru a dezminte anumite păreri alte altor psihologi, emise în trecut, care, din punctul de vedere al Adrianei, pot influența procesul actual de custodie al copiilor. 

adriana_bahmuteanu_si_avocata.jpg

Adriana Bahmuțeanu, alături de Ionela Vasile, avocat
Foto Facebook

 

„După mai bine de doi ani de procese obositoare, azi am înregistrat o victorie importantă pentru viitorul meu și al copiilor mei!!! Instanța a decis să ni se efectueze evaluarea psihiatrică la INML, mai pe românește, cei patru membrii ai fostei noastre familii, copii și adulți, vom fi testați de o comisie de specialiști că să se vadă dacă suntem sau nu sănătoși la cap și avem toate țiglele pe casă! Astfel se înlătură posibilitatea că un psiholog sau un altul ( mai mult sau mai puțîn coruptibil) să emită păreri părtinitoare, uneori neadevărate, ce pot influența mersul unui proces de custodie a minorilor. Cum ar fi că rolul de părinte are legătură cu numărul de metri pătrați pe care acesta îl deține! Am trăit din păcate o astfel de experiență cu o doamna psiholog, Eliza Nicolăescu, căreia i-am făcut plângere penală și reclamație la COPSI pentru că opiniile sale erau cu mult departe de adevăr! Din fericire, expertiza nu a fost luată în considerare de către instanță, părerile prezentate fiind total paralele cu realitatea! Am totală încredere că specialiștii de la INML vor analiza serios și obiectiv întreagă situație și ne vor da răspunsurile pe care le așteptăm de atâta amar de vreme! Mulțumesc doamnei avocat Ionela Vasile pentru devotament și ...să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook. 

Loading...

Citește și