Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat sezonul 16 Te cunosc de undeva! S-a lăsat cu lacrimi de fericire

Adriana-trandafir-romica-tociu.jpg

Adriana trandafir si romica tociu
Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat sezonul 16 Te cunosc de undeva
Foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sezonul 16 “Te cunosc de undeva” s-a terminat sâmbătă, 15 mai, după o serie de emisiuni care au delectat publicul și i-a făcut să zâmbească. Adriana Trandafir și Romică Țociu au fost încununați drept marii câștigători ai finalei “Te cunosc de undeva”.

În bătălia pentru marele premiu de la „Te cunosc de undeva” au intrat cinci vedete/cupluri de vedete. Este vorba despre Radu Ștefan Bănică, Pepe, Raluka şi Ana Baniciu, Romică Țociu şi Adriana Trandafir, Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu.

Adriana-trandafir-romica-tociu.jpeg

Adriana trandafir si romica tociu
Lacrimi de fericire în momentul anunțării câștigătorilor
Foto: Antena 1

Gala finală s-a numit „Legende”, iar vedetele pe care le-au primit la ruletă concurenții au fost edificatoare în acest sens.

Jurizarea s-a făcut de către Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Cristi Iacob, dar, de data aceasta, au fost ajutați și de concurenții care nu au intrat în finală: Emilia Popescu, Mirela Vaida și Cristina Vasiu.

Momentele din finala "Te cunosc de undeva"

Radu Ștefan Bănică a fost unul dintre cei 5 finaliști ai sezonului 16 “Te cunosc de undeva”. Acesta a intrat în pielea lui Gene Kelly și a cântat piesa "Singing in the rain", reușind să impresioneze juriul.


Pepe s-a transfromat în actrița Whoopi Goldberg, pentru singurul travesti al finalei, pentru un moment gospel de senzație.

 


Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reușit să facă show în finala “Te cunosc de undeva” , pe ritmuri rock! Liviu a intrat în pielea legendarului Elvis Presley, iar Andrei în cea a celebrului Freddie Mercury.


Adriana Trandafir și Romică Țociu, unii dintre cei mai muncitori concurenți ai sezonului 16 “Te cunosc de undeva”, au făcut spectacol și la ultima lor interpretare. Aceștia s-au transformat în legendarii Liza Minnelli și Joel Grey și au cântat piesa "Money".

 


“Pentru mine sunteți locul 1”, le-a spus Ozana Barabancea Anei Baniciu și Ralucăi. Cele două au devenit, pentru câteva minute, Cher și Meryl Streep, și au interpretat “Super Trouper”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5