Adriana Trandafir aniversează 20 de ani de căsnicie! Se pregătește pentru nunta de argint

adriana-trandafir.jpg

Adriana Trandafir aniversează 20 de căsnicie alături de soțul ei, Bogdan
Foto Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adriana Trandafir a dezvăluit că se pregătește pentru un eveniment important și emoționant din viața sa. Îndrăgita actriță din serialul „Fructul oprit” celebrează 20 de ani de căsnicie alături de actualul ei soț, și este extrem de sigură că va ajunge în curând și în fața altarului, pentru reînnoirea jurămintelor, care se organizează în cadrul nunții de argint, după 25 de ani de mariaj.

Adriana Trandafir, în vârstă de 61 de ani, a trecut print momente grele de-a lungul vieții sale amoroase, după ce în urma divorțului de fostul ei soț, aceasta a pierdut custodia fiului lor, Ștefan Bogrea. După un mariaj eșuat, se pare că îndrăgita actriță și-a găsit din nou dragostea adevărată, aniversând 20 de ani de căsnicie alături de actualul partener de viață, alături de care are și o fiică, Maria Speranța.

Adriana Trandafir, 20 de ani de căsnicie alături de soțul ei

Îndrăgita actriță din „Fructul oprit” a anunțat, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, că așteaptă să organizeze nunta de argint, care se aniversează la împlinirea a 25 de ani de mariaj. Știind că va rămâne alături de soțul ei în continuare, Adriana Trandafir a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că deja se pregătește pentru reînnoirea jurămintelor. 

adriana-trandafir-sot-casnicie.jpg

Adriana Trandafir aniversează 20 de căsnicie alături de soțul ei, Bogdan
Foto Facebook

Adriana Trandafir așteaptă nunta de argint

„20 (de ani n.r) împreună la bine și la greu! Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să-mi fie alături în această minune! Deja am început pregătirile pentru nunta de argint!”, a scris Adriana Trandafir, pe contul personal de Facebook. 

Actrița declara în urmă cu ceva timp că soțul său o surprinde mereu cu bilețele de dragoste și cu vacanțe frumoase. Deși relația sa este acum numai lapte și miere, actrița a trecut și printr-o dramă în urmă cu câțiva ani. Adriana Trandafir a suferit enorm atunci când a pierdut custodia fiului ei, care la vremea respectivă avea doar șapte ani. 

adriana-trandafir-familie.jpg

Adriana Trandafir, în vacanță alături de actualul soț și fiica lor, Maria Speranța
Foto: Arhivă personală

Adriana a suferit când a pierdut custodia fiului ei

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, susțineau apropiații actriței pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

stefan-bogrea-adriana-trandafir-fiu.jpg

Adriana a suferit atunci când a pierdut custodia fiului său, Ștefan Bogrea, când acesta avea doar 7 ani
Foto Facebook

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5