Adriana Irimescu a pozat în ipostaze sexy. Iubita lui Alexandru Papadopol radiază de fericire

adriana_titieni_alexandru_papadopol.jpg

adriana titieni si alexandru papadopol
Adriana Irimescu, fostă Titieni şi Alexandru Papadopol trăiesc o poveste de dragoste
Foto:Arhivă Click!

La începutul verii unul dintre cele mai cunoscute cupluri de actori şi-a spus adio, după doisprezece ani de căsnicie. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadapol au decis, de comun acord, să pună capăt mariajului şi să continue pe durmuri separate, păstrând totuşi o legătură amicală de dragul fiicei lor, Ruxandra, în vârstă de 10 ani. Alexandru Papadopol şi-a regăsit repede fericirea în braţele fostei soţii a celui care l-a sprijinit pas cu pas în timpul doctoratului, Adrian Titieni. Actorul a fost şocat să audă că fosta soţie zâmbeşte la braţul elevului său, dar a acceptat situaţia într-o manieră elegantă, iar Adriana pare să fie, de la o zi la alta din ce în ce mai îndrăzneaţă în manifestările sale. Ultimele imagini încărcate de Adriana pe contul personal al unui cont de socializare demonstrează că fericirea cu siguranţă şi-a găsit drumul spre ea.

Pe 19 iunie Ioana Ginghină făcea o dezvăluire care i-a şocat pe mulţi dintre admiratorii săi. Actriţa şi soţul său, Alexandru Papadopol, au decis să divorţeze după un mariaj care a durat 12 ani. Ioana s-a declarat fericită şi împăcată cu situaţia, deşi a apelat la câteva trucuri pentru a-şi îmbunătăţi moralul post divorţ.

2-3-bd-4_38.jpg

papadopol si adriana titeni
Adriana şi Alexandru au fost surorinşi sărutându-se într-o parcare
Foto: spynews.ro

Câteva vizite la cabinetul medicului estetician, o serie de escapade în afara Bucureştiului alături de fiica sa, bifarea mai multor evenimente mondene, toate au ajutat-o pe Ioana să îşi menţină optimismul. 

70312293-2358297447626204-1974209836757286912-n.jpg

adriana titieni
Adriana Titieni a pozat sexy şi a încărcat fotografiile pe pagina personală a unei reţele de socializare
Foto:Arhivă personală

Pe de altă parte, Alexandru Papadopol nu a trecut prin la fel de multe etape ci, şi-a găsit rapid liniştea în braţele fostei soţii a lui Adrian Titieni, pe nume Adriana. La mijlocul lunii august, Alexandru şi Adriana au fost surprinţi de paparazzi în ipostaze tandre, în plină stradă.

71220063-2358297477626201-5971481237095710720-n.jpg

adriana titieni
Fericirea se poate citi pe chipul fostei soţii a lui Adrian Titieni
Foto:Arhivă personală

Adriana a pozat în ipostaze sexy

Adriana se pare că trăieşte din nou fiorii dragostei şi se simte încrezătoare, judecând după imaginile pe care le-a încărcat recent pe pagina personală a unei reţele de socializare. Îmbrăcată office, într-o fustă albă şi purtând un sacou, desfăcut generos în zona bustului, aşa a pozat fosta soţie a lui Adrian Titieni. Încălţată cu o pereche de tocuri ameţitoare şi cu o coafură care a accentuat frumuseâea naturală a părului său creţ, Adriana a pozat în ipostaze provocatoare, iar bucuria reuşeşte să treacă dincolo de aparatul de fotografiat.

Loading...

Citește și

  • Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat! Iată că nu a fost cale de împăcare, iar divorțul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol s-a înfăptuit azi, 19 iunie, la un cabinet notarial. După doisprezece ani de căsnicie, cei doi actori au divorțat în această dimineață, iar Click! are primele declarații de la actriță. Am aflat toate detaliile despre modul în care și-au împărțit bunurile, dar și custodia fetiței lor, Ruxandra!