Adriana Bahmuţeanu şi-a operat nasul şi sânii

12-13-vedete-2-col-bahmu.jpg

Adriana, alături de medicul Abu Baker

De când a divorţat de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu parcă a înflorit.

Mamă a doi băieţi, vedeta tv în vârstă de 43 de ani a devenit  mult mai preocupată de sănătate, dar şi de aspectul fizic, astfel că s-a împrietenit cu medicul estetician. Weekendul trecut, prezentatoarea emisiunii “ Agenţia VIP”, de la Antena Stars, şi-a operat nasul şi sânii, la specialistul Abu Baker.

“Aveam o deviaţie de sept, respiram cu dificultate, motiv pentru care am ales să fac această intervenţie. Mi-am schimbat şi protezele siliconice. Domnul doctor mi-a pus unele mai mari”, ne-a spus Bahmuţeanu. Ambele intervenţii au durat şase ore.  Costurile acestor operaţii ar ajunge la 6.000 de euro.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita

  Momente dramatice acasă la Adriana Bahmuţeanu! Prezentatoarea a tras o spaimă soră cu moartea după ce fiul ei cel mic, Eduard, a acuzat, vineri dimineaţă, stări de rău, şi o senzaţie de sufocare. Îngrijorată, vedeta s-a îmbrăcat val-vârtej, s-a urcat în maşină şi a luat drumul spitalului.

 • adriana

  Adriana Bahmuțeanu a apelat la ajutorul prietenilor virtuali. Vedeta tv a publicat un mesaj-anunț prin care a anunțat că cel mai mic membru al familiei, un bichon maltese toy, a dispărut miercuri, 31 mai, din curtea casei. Adriana va oferi recompensă celui care îl va găsi și îl va înapoia familiei.

 • adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita

  E iar linişte în familia Adrianei Bahmuţeanu. Vedeta şi-a recuperat patrupedul după un apel pe care l-a făcut pe contul de socializare. Prezentatoarea tv a cerut ajutorul prietenilor pentru a găsi căţelul copiilor şi la câteva ore după ce a publicat mesajul, Bursy a apărut la uşa atelierului ei.

 • adriana bahmuteanu rejuvenare vaginala

  Adriana Bahmuţeanu a stârnit un val de controverse după ce la începutul acestui an a mărturisit că şi-a făcut o procedură în zona intimă. S-a speculat că s-ar fi operat, dar vedeta a explicat că nu a fost vorba de aşa ceva niciun moment, ci doar de o intervenţie minim invazivă efectuată fără anestezie generală, care durează câteva minute şi se face cu ozon.