Adriana Bahmuţeanu, şah mat la Silviu Prigoană: «Am câştigat definitiv!»

silviu_prigoana_adriana_bahmuteanu.jpg

silviu prigoana adriana bahmuteanu
Silviu Prigoană (52 de ani) și Adriana Bahmuțeanu (42 de ani) au mai pus punct unui proces
foto: arhiva Click!

Anul se încheie bine pentru Adriana Bahmuţeanu, care şi-a trecut în palmares încă o victorie în faţa fostului soţ, cu care s-a luptat prin tribunale. Vedeta a obţinut dreptul de a-şi lăsa cei doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană să studieze la o şcoală de stat. Tatăl micuţilor Maxiumus şi Eduard şi-ar fi dorit ca ei să înveţe la o unitate de învăţământ privată.

De când au divorţat, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au tot plimbat pe la tribunal pentru că nu s-au înţeles sub nicio formă asupra unităţii de învăţământ pe care să o urmeze cei mici. Omul de afaceri şi-a dorit ca cei doi copiii ai lor să urmeze cursurile unei şcoli private, iar vedeta de televiziune nu a vrut acest lucru. Afaceristul a explicat în trecut că şcoala privată pentru cei doi fii ai săi, Maximus (7 ani) şi Eduard (5 ani), nu va costa nimic, pentru că cei mici au primit burse. Şcoala unde vrea ca băieţii să fie mutaţi ajută material copiii care provin din familii cu probleme, cum este şi cazul familiei Prigoană, omul de afaceri având un handicap locomotor. Chiar şi aşa, vedeta a vrut ca băieţii să studeite la stat şi nu s-a lăasat până nu a obţinut acest drept. 

"Am câștigat!!! Definitiv și irevocabil!!! În sfârșit, dragii mei, după aproape doi ani de procese, instanța a decis că ambii mei copii să studieze la școala de stat, Școală Gimnazială 150 din București, instituție de top aflată în primele zece școli din țară, cu rezultate remarcabile la Olimpiade și concursurile școlare și nu la o școală privată, așa cum și-ar fi dorit fostul meu soț, care însă nu a demonstrat instanțelor prin care ne-a tot târât, atât pe mine cât și pe copii şi că este dispus să și plătească!!! Mai mult, a susținut în permanentă în față judecătorilor că nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentară de tot râsul, de vreo 800 de lei pe luna ambilor) dar a pretins că școală respectivă îi poate primi pe...gratis!!! Cu un fel de bursă dacă au doar note mari....pe bune??? Phii....cine să creadă așa ceva????

bahmu_si_ionela_vasile.jpg

adriana bahmuteanu avocat ionela vasile proces silviu prigoana
Adriana Bahmuţeanu, alături de avocata Ionela Vasile, cea care a reprezentat-o în proces
Foto: arhivă personală

Îi mulțumesc pentru susținere și profesionalism doamnei Ionela Vasile, avocat de top din Baroul București, care ne-a susținut cauza cu tot sufletul, în interesul și de dragul copiilor pe care știu că îi iubește!!! Ionela, sunt convinsă că vor deveni studenți eminenți și adulți de succes, cu ajutorul tău și al cadrelor didactice cărora le mulțumesc pentru suport!!! Ura!!! Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!", a notat vedeta pe pagina ei de socializare. 

Silviu Prigoană povestea în trecut că vrea pentru copiii lui o şcoală britanică, cu un sistem foarte bun de învăţământ, care îi va ajuta pe cei mici să se dezvolte în alt fel, dar că mama lor se opune mutării.

Loading...

Citește și

  • adriana bahmuteanu copii scoala privata proces

    Niciunul nu se lasă! Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au avut din nou zilele trecute o înfăţişare la tribunal pentru ca judecătorii să decidă ce fel de şcoală vor urma cei doi băieţi ai lor. În prezent, Maximus şi Eduard sunt înscrişi la unităţi de învăţământ de stat, dar omul de afaceri ar vrea pentru ei să studieze în privat.

  • Unităţile de învăţământ din Bucureşti au devenit adevărate focare de infecţie. Copiii sunt duşi acolo sănătoşi, dar sunt luaţi acasă bolnavi. Este şi cazul băieţilor Adrianei Bahmuţeanu, care sunt în carantină de câteva zile din cauza unui streptococ pe care l-au luat de la şcoală.

  • Silviu Prigoană radiază de fericire de când şi-a întâlnit sufletul pereche, pe blonda Mihaela, alături de care alcătuieşte un cuplu frumos. Şi, odată cu acest moment, afaceristul şi-a umplut casa de copii, având acum nu mai puţin de şapte!

  • monica pop proces adriana bahmuteanu

    În ultimele trei luni, Adriana Bahmuţeanu s-a plimbat numai pe la spitale. De data aceasta nu vedeta a fost cea care a avut nevoie de vreo cosulataţie sau intervenţie chirurgicală, ci fiul ei cel mare, Maximus. Copilul de 9 ani al vedetei a ajuns la secţia ORL, având cel mai probabil probleme ale căilor respiratorii. Şi în această vară, Maxi şi-a speriat teribil mama după mai multe episoade de tuse persistentă.