Adriana Bahmuțeanu oferă consiliere psihologică gratuită persoanelor afectate de pandemie

adriana-bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu a făcut schimbări radicale în viața și în cariera ei
foto: Click!

Adriana Bahmuțeanu a știut mereu să se adapteze noutăților din viața ei, așa că vremurile pe care le trăim acum nu au demoralizat-o, ba din contră. Profitând că și-a schimbat radical domeniul de activitate, în prezent fiind masterand în Psihologie clinică la Universitatea Hyperion și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț, Bahmu s-a înscris și într-un inedit program de voluntariat. Acesta este menit să-i ajute pe cei afectați de criza actuală, generată de pandemia de coronavirus.

Pentru că acum are mai mult timp la dispoziție, Adriana Bahmuțeanu (45 de ani), fosta vedetă de la Antena 1 și Antena Stars, s-a înscris ca voluntar în proiectul Gamma Health Project, pentru a oferi suport psihologic persoanelor afectate de pandemie: „Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică. Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să  îmi ajungă vreo 5 ani, și aștept vremuri mai bune. Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată. Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele", a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!

Unde puteți vorbi cu Adriana Bahmuțeanu și cu alți specialiști

Adriana Bahmuțeanu face parte din echipa de 50 de psihologi voluntari Gamma Health Project, care stau la dispozitia persoanelor afectate de pandemia Covid. Misiunea lor este aceea de a răspunde la nevoia urgentă a oamenilor de a găsi modalități prin care să facă față presiunilor actuale generate de criză. Institutul oferă sprijin psihologic gratuit, în sesiuni telefonice (0741 093 131) și/sau audio-video (whatsapp, skype etc).

Citește și:

Sfatul specialiștilor: Învinge frica de pandemie printr-un zâmbet!

Izolare socială şi conflict: Cum să ai o relaţie sănătoasă cu partenerul de viaţă pe durata pandemiei

VIDEO Cum resetezi, în izolare, relația cu copilul tău

Loading...
 
 

Citește și

  • Pandemia de coronavirus îi obligă pe cei mai mulţi dintre români să-şi modifice dramatic rutina zilnică, având în vedere măsurile de izolare luate de autorităţi. „Este important să planificăm eficient o nouă rutină”, spune psihologul Daniel David, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai.

  • Nutriţionistul Mihaela Bilic, despre miturile din curele de slăbire: ”Uitaţi de biscuiţi fără zahăr”

    Pandemia de coronavirus vine la pachet și cu mâncatul necontrolat pentru cei care sunt nevoiți să stea acasă. În această perioadă a izolării gătim mult mai mult și mâncăm acasă. Medicul nutriționist Mihaela Bilic atrage atenția că mâncatul excesiv,în aceste condiții poate fi pe un fond nervos și din acest motiv trebuie să avem grijă la numărul meselor, la conținutul acestora și la calitatea mâncării.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1