Adriana Bahmuțeanu, fericită că iubitul ei a ieșit din carantină «Revederea cu Nikos a fost dulce»

1-3col_1.jpg

Nikos a ieșit din carantină pe 10 iunie și a venit imediat s-o vadă pe Bahmu

După două săptămâni petrecute în carantina de la Techirghiol, Nikolaos Papadopoulos a primit permisia să plece acasă pe data de 10 iunie. Primul lucru pe care l-a făcut după ce a ieşit a fost să îşi vadă iubita, pe Adriana Bahmuţeanu. Se pare că revederea a fost una cu “scântei” pentru cei doi iubiţi.

Pe data de 27 mai, iubitul Adrianei Bahmuţeanu a fost săltat de mascaţi şi carantinat cu forţa într-un centru special din Techirghiol. Acesta revenise din Grecia şi indicase o altă adresă decât cea unde trebuia să se izoleze, aşa cum prevedeau regulile autorităţilor. A stat în carantină timp de două săptămâni, acolo şi-a petrecut şi ziua de naştere, iar pe data de 10 iunie a primit acordul să plece acasă. Ieşirea a fost una cât se poate de "dulce", pentru că şi-a revăzut iubita, pe Adriana Bahmuţeanu, femeia cu care are o relaţie de trei ani şi care l-a susţinut din toate punctele de vedere. "Nikos a ieşit din carantină în urmă cu opt zile şi a fost foarte fericit.

Nikos se pregătește de primul lui concert de după pandemie

2-3col_3.jpg

Nikos a ieșit din carantină pe 10 iunie și a venit imediat s-o vadă pe Bahmu

 

Cât a stat acolo, a fost ca la puşcărie, doar că avea nişte condiţii. Am vorbit cu el tot timpul, însă ne-am văzut abia când a ieşit. Revederea cu Nikos, cum să fie, dulce (n.r.: râde). A venit la Bucureşti, eu am fost la Constanţa, ne-am susţinut foarte mult în perioada asta, am vorbit destul de mult, am stat conectaţi tot timpul. Zilele trecute am fost împreună la o petrecere la Minodora acasă, în Bucureşti, apoi a plecat la Constanţa. A avut treabă multă la studio, cu băieţii lui, compune piese", ne-a spus Adriana Bahmuţeanu. Acum, Nikos se pregăteşte de primul lui concert, după pandemie. Va cânta în aer liber, alături alţi artişti, sâmbătă, la Palatul Stirbey, de la orele 20.00. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1