Adriana Bahmuțeanu, despre fotografia în care apare cu sânii goi: “Alte vedete au apărut în reviste pentru adulți”

adriana_bahmuteanu_0.jpg

adriana bahmuteanu goala sani goi
Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că nu înțelege care este problema cu imaginea în care apare goală
Foto: Arhiva personală

Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) a șocat showbiz-ul cu poza pe care a publicat-o, în care apare aproape goală. Deși imaginea a stârnit numeroase controverse, vedeta nu înțelege de ce a fost criticată și a declarat că nu vede nici o problemă cu acea fotografie.

Prezentatoarea TV a uimit o țară întreagă, zilele trecute, atunci când a publicat pe contul său personal de Facebook o fotografie în care apare cu sânii goi. Adriana consideră că nu a greșit cu absolut nimic și că nu înțelege de ce această imagine a scandalizat atâtea persoane.

Nu văd de ce acea fotografie a stârnit controverse. Eram într-un costum medical. Am peste 40 de ani şi trebuie să merg să am grijă de mine. Fac anumite tratamente, iar acela era doar un ciorap medicinal prin care se zărea ceva. Sunt alte vedete care au apărut în reviste pentru adulţi şi nu a mai zis nimeni nimic. Este adevărat, am o operaţie estetică şi o să îmi fac altă operaţie la sâni. Sunt femeie şi trebuie să mă întreţin", a declarat Bahmuțeanu la Antena Stars.

Deși multă lume a criticat-o, Bahmu nu se rușinează cu imaginea în care apare într-un combinezon extrem de transparent, care îi expune chiar și cele mai intime părți ale corpului. Ea a slăbit 20 de kilograme cu un program complex de remodelare corporală. Pentru acest tratament, vedeta a plătit 70 de lei pe ședință, un abonament de 10 ședințe ajungând la prețul de 500 de lei.

 „Tratamentul este șoc, dar eficient. Te salvează și de celulita de grad IV, adică cea mai agresivă, atenuează senzația de picioare grele, îmbunătățește elasticitatea pielii”, a mărturisit Adriana.

loading...

Citește și