Adriana Bahmuţeanu a câştigat iar în faţa lui Silviu Prigoană

silviu_prigoana_adriana_bahmuteanu.jpg

silviu prigoana adriana bahmuteanu
Silviu Prigoană (52 de ani) și Adriana Bahmuțeanu (42 de ani) au mai pus punct unui proces
foto: arhiva Click!

După un an petrecut prin tribunale, Adriana Bahmuţeanu a mai obţinut o victorie în faţa fostului soţ. Vedeta tv a câştigat procesul prin care Silviu Prigoană îi cerea ca cei doi băieţi ai lor să înveţe la şcoli private. După îndelungi dezbateri, prezentatoarea a obţinut dreptul de a-şi lăsa copiii la o unitate de învăţământ de stat.

Deşi a divorţat de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) încă mai are discuţii în contradictoriu cu fostul soţ. Cei doi au tot timpul păreri diferite despre educaţia copiilor lor. Anul trecul omul de afaceri a insistat ca Maximus şi Eduard să meargă la o şcoală privată. El povestea că mutarea nu va costa nimic, pentru că cei mici au primit burse. Şi asta pentru că şcoala unde urma ca cei doi băieţii să studieze ajută material copiii care provin din familii cu probleme, cum este şi cazul lui Prigoană, omul de afaceri având un handicap locomotor. În ciuda acestor insitenţe, Silviu Prigoană a trebuit să se declare învins.     

copii adriana bahmuteanuZoom
Cei doi copii ai Adrianei Bahmuţeanu vor rămâne la şcoala de stat
foto: arhiva personală

"Aseară, după îndelungi dezbateri care au durat o veşnicie, judecătorii au decis ca ambii mei copiii să înveţe la şcoala gimnazială 150 din Bucureşti. În sfârşit o decizie înţeleaptă a instanţei, pentru care s-a luptat mult doamna avocat Ionela Vasile, pe care o felicit! Multumesc bunului Dumnezeu că mi-a ascultat rugăminţile! Multumesc şi cadrelor didactice pentru înţelegere şi suport!", a anunţat vedeta pe contul ei de Facebook. 

loading...

Citește și

 • adriana bahmuteanu iubit bacau

  Adriana Bahmuţeanu simte fluturi în stomac. Este curtată de un bărbat chipeş din Bacău care îi face declaraţii de dragoste ce o fac să se simtă ca în liceu. Deşi, brăbatul încearcă de mai mult timp să aibă o relaţie cu vedeta tv, prezentatoarea vrea mai întâi să se "tuneze" şi apoi să răspundă invitaţiilor lui Mihai.

 • adriana bahmuteanu celule stem ten coloana

  Adriana Bahmuţeanu a fost cobai, dar nu regretă! Prezentatoarea tv şi-a injectat celule stem în pomeţi şi speră să scape de problemele la coloană prin aceeaşi procedură. Operaţia a fost o premieră în România şi ajunge la 2.500 de euro.

 • adriana bahmuteanu copil urgenta sufocare laringita

  Adriana Bahmuțeanu (42 de ani) s-a despărțit cu tam-tam de Silviu Prigoană (52 de ani), pentru a cincea și ultima oară. În 2015, Adriana a plecat de-acasă cu cei doi copii ai lor, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani ), iar afaceristul a hotărât să se despartă definitiv. Au custodie comună, iar Prigoană plăteşte o pensie alimentară de 1.000 de euro celor doi fii ai săi.

 • adriana bahmuteanu zi de nastere 42 de ani

  Petrecere ca-n basme pentru Adriana Bahmuţeanu! Vedeta tv a împlinit 42 de ani, iar prietenii au sărbătorit-o în avans, dar şi după ziua ei. Bruneta s-a distrat pe cinste atât în platoul emisiunii pe care o prezintă, cât şi la un local din Bucureşti, unde i-a fost organizat un chef de zile mari.