Adrian Vîlcu: ”După ce am jucat în «Saltimbancii» mi s-a propus să fiu circar adevărat”

400x200.jpg

Actorul Adrian Vîlcu a vorbit despre cariera de actor, început cu primul rol primit la vârsta de cinci ani
foto: Adevărul

Adrian Vîlcu și-a început cariera de actor încă de la vârsta de cinci ani cu rolul primit în memorabilul film ”Veronica”. De-a lungul carierei sale, actorul a jucat în diferite producții care l-au consacrat și nici la vârsta de 50 de ani nu vrea să renunțe la actorie, asta deși, între timp, Adrian a ajuns și un influent om de afaceri.

Deşi a devenit de curând „semicentenar“, păstrează încă o bună parte din inocenţa lui Ionuţ din ”Revanşa“, a lui Geo din ”Saltimbancii“, sau a lui Codrin din din serialul de televiziune ”Racheta albă“. Dar are şi ceva din prestanţa Regelui Mihai, pe care l-a cunoscut şi l-a interpretat în „Oglinda - Începutul adevărului“. Adrian Vîlcu își amintește cu drag de toate aceste experiențe și perioade din viața sa și a acordat un interviu celor de la Adevărul în care a vorbit despre toate aceste lucruri.

Adrian și-a petrecut cea mai mare parte din copilîărie pe platourile de filmare, ajutat fiind de mama sa, Georgeta Vîlcu”, care a lucrat mulți ani în cinematografie, să primească diferite roluri. Așa a ajuns ca în 1972 să primească primul rol în ”Veronica” la vârsta de cinci ani.

” Am copilărit pe platourile de filmare. Pentru cei care nu ştiu, mama mea, Georgeta Vîlcu, a lucrat foarte mulţi ani în cinematografie, ca director de producţie. Pe vremea aia nu existau agenţii de casting, aşa că, atunci când se mai făceau filme cu copii, evident că şi băieţeii sau fetiţele salariaţilor erau luaţi în calcul. Aşa am ajuns eu pe platourile de la „Veronica“, în 1972. Aşa s-a întâmplat şi cu Manuela Hărăbor, ai cărei tată era arhitect scenograf”, a declarat Adrian Vîlcu.

 

Citește întreg interviul lui Adrian Vîlcu pe Adevărul.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1