Adrian Titieni, despe viața după divorț: «Nu mă mai gândesc la jumătatea care n-a fost să fie»

titieni-mare.jpg

Adrian şi Adriana Titieni au divorţat în urmă cu doi ani, după o căsnicie de 23 de ani

Adrian Titieni (56 de ani), artistul care-l interpretează impecabil pe Iordache, în serialul "Vlad", a muncit şi în cele două luni de izolare, filmul realizat împreună cu Dan Chişu înregistrând un succes uriaş pe Internet. Adrian ne-a povestit, cu sinceritate, despre viaţa de după divorţ, despre copiii lui, dar şi despre serialul de la PRO TV, aşteptat cu nerăbdare de milioane de fani.

Click!: Sunteţi un actor cu multe proiecte în cinematografie, televiziune şi în teatru. Cum se simte un om activ, forţat să îşi ia liber?

Adrian Titieni: Nu a fost chiar liber, pentru că şi în această perioadă am lucrat, am făcut un film online împreună cu Dan Chişu. Dar recluziunea obligatorie a creat câteva lucruri bune şi m-a pus în ipostaza de a descoperi lucruri noi despre mine. Inactiv, dar în acelaşi timp am reuşit să lucrez, iar lucrurile pe care le-am descoperit ar putea fi puse în pagină cam aşa: mi-am dat seama că iau greu decizii. Spun asta pentru că am hotărât să pun  ordine în lucruri, documente, în tot felul de spaţii unde nu am ajuns decât rar şi mi-am dat seama cât de greu e să decid ce păstrez şi la ce renunţ. Mi-am dat seama că mi-e greu să fiu organizat, ştiind că asta ar trebui să fie preocuparea prioritară, dar în acelaşi timp am avut timp sa mă gândesc la lucruri importante ale vieţii şi să separ ceea ce e valoros şi important în viaţa mea faţă de ceea ce e mai puţin valoros.

Cu cine ai fost acasă, în izolare?

Cu copiii mei, Ariadna (23 de ani) şi Marc (21 de ani), în locuinţa din Bucureşti. Am avut şi curte, mulţumim lui Dumnezeu, şi a fost benefic, nu am resimţit atât de puternic claustrarea.

titieni-familie.jpg

Cu Ariadna şi Marc, pe când formau o familie

Ce activităţi aţi avut în casă? Ce vă place să faceţi?

Toate activităţile au fost strict legate de nevoia imperioasă de organizare, de reconsiderare a vieţii noastre de zi cu zi. Ariadna e studentă la Medicină, Marc la Scenaristică, au avut cursuri online, iar la sfârşitul perioadei spun că Ariadna e o gospodină de nota 10 +. Ne-am organizat legat de cumpărături, amenajarea unor spaţii care erau lăsate la voia întâmplării. Cu alte cuvinte am încercat să ne împărţim responsabilităţile şi să ne petrecem o perioadă de timp împreună, dar în acelaşi timp fiecare cu preocupările adecvate vârstei şi momentului pe care îl traversează. Am văzut de asemenea multe filme, am schimbat impresii.

Ce loc ocupă dragostea în acest moment?

Discutând din perspectiva vârstei, încerc să cern sentimentul dragostei şi să îl duc la esenţă. Vreau să descopăr în mine filonul care poate gestiona dragostea pentru lume, viaţă, oameni. Cu alte cuvinte nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii, cu profesia şi cu lumea din jurul meu. Nu în ultimul rând am dragoste de viaţă.

În ultimii ani aţi fost răsfăţat cu roluri în seriale de televiziune. Ce e mai uşor pentru un actor, să joace în roluri negative sau pozitive?

Nu cred că putem pune problema astfel. Rolurile negative sunt de obicei cu un spectru mai larg şi ofertant. Dar nu e vorba de greutate, sunt ambele provocatoare. Mă provoacă atât rolurile pozitive, cât şi cele negative.

serial-vlad.jpg

Adrian joacă în serialul ”Vlad” (PRO TV)

Rolul din “Vlad” vă solicită foarte mult?

Nu am mai jucat un astfel de rol, e provocator, e cu caracter de noutate şi într-adevăr e perceput ca fiind exclusiv negativ. Sper însă să reuşesc să îi dau, prin motivaţiile pe care le are în spatele gesturilor, şi o componentă umană. Sigur că suntem suma lucrurilor pe care le-am făcut în trecut, dar cred în schimbare de atitudine, în posibilitatea de a înţelege gravitatea lucrurilor făcute, în schimbare.

Scenele în care Iordache, personajul jucat, o torturează pe Miky au fost amendate de CNA. Aţi fost foarte credibili sau scenele au fost dure?

Poate că am fost noi credibili, dar să nu uităm că e ficţiune, iar receptorul în ultimă instanţă face diferenţa între realitate şi ficţiune.

Vă întreabă fanii când reveniţi la TV?

Deocamdată, nu ştiu. Serialul a prins extraordinar şi puţinele întâlniri pe care le-am avut în această perioadă pandemică au avut şi dialoguri legate de “Vlad”. Suntem cu toţii în stand by şi aşteptăm cu ardoare reînceperea filmărilor, la fel ca fanii serialului.

Copiii dumneavoastră se uită la serial?

Da, copiii şi familia urmăresc serialul.

Alexandru Papadopol le-a stricat căsnicia de 23 de ani

 

Adrian şi Adriana Titieni (44 de ani) s-au despărţit în 2018, după o căsnicie de 23 de ani, însă abia anul trecut au anunţat divorţul. Adriana formează acum un cuplu cu actorul Alexandru Papadopol, pe care îl ştiţi din telenovela ”Numai Iubirea”.  Ca să fie împreună, Alexandru şi-a părăsit soţia, pe Ioana Ginghină, cu care are o fiică. Adrian Titieni şi Adriana Irimescu au rămas în relaţii reci, discuţiile lor rezumându-se doar la problemele copiilor, ambii studenţi.

 

Citește și

EXCLUSIV Adrian Titieni a rămas cu copiii după divorț. Ce spune actorul din «Vlad» despre noua lui viață

De ce spunea Adrian Titieni în urmă cu un an că vrea să se facă călugăr: „E ceva care mă cheamă”

Loading...
 
 

Citește și

  • Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea, la scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, lângă soția celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi în fața unui bloc, în timp ce se săruta cu Adriana Titieni Irimescu, care, pe lângă semnele clare de afecțiune pe care i le-a arătat lui Papadopol, a renunțat și la numele soțului ei pe rețelele de socializare, păstrând doar „Irimescu”. Să fie vorba de un divorț între cei doi soți?

  • adriana titieni si alexandru papadopol

    La începutul verii unul dintre cele mai cunoscute cupluri de actori şi-a spus adio, după doisprezece ani de căsnicie. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadapol au decis, de comun acord, să pună capăt mariajului şi să continue pe durmuri separate, păstrând totuşi o legătură amicală de dragul fiicei lor, Ruxandra, în vârstă de 10 ani. Alexandru Papadopol şi-a regăsit repede fericirea în braţele fostei soţii a celui care l-a sprijinit pas cu pas în timpul doctoratului, Adrian Titieni. Actorul a fost şocat să audă că fosta soţie zâmbeşte la braţul elevului său, dar a acceptat situaţia într-o manieră elegantă, iar Adriana pare să fie, de la o zi la alta din ce în ce mai îndrăzneaţă în manifestările sale. Ultimele imagini încărcate de Adriana pe contul personal al unui cont de socializare demonstrează că fericirea cu siguranţă şi-a găsit drumul spre ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1