Adrian Minune, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai: "Sunteți certat cu Florin Salam?”, "Ați făcut trafic de droguri?”

adrian_minune_la_40_de_intrebari_cu_denise_rifai_1.jpg

Adrian Minune, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
foto: Kanal D

Adrian Minune, cunoscutul interpret de manele, va face dezvăluri despre greutățile întâmpinate în drumul lui spre culmile succesului, dar și despre rivalități vechi și noi.

Marți, 15 iunie, Adrian Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D. De-a lungul anilor, la adresa artistului s-au făcut numeroase referiri în presă despre presupuse legături cu lumea interlopă, dar și speculații cu privire la sumele colosale de bani câștigate din prezența la anumite evenimente.

Adrian Minune, detalii despre viața personală

În ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Minune va oferi publicului o imagine amplă asupra vieții sale și va clarifica o serie de aspecte ce țin de carieră, viață personală, familie, dar și alte amănunte, încă nedezvăluite până acum, extrem de interesante pentru fanii artistului.

„Ați simțit vreodată că nu veți mai ieși viu de la o cântare?”, „Ați mințit autoritățile ca să nu vă puneți rău cu lumea interlopă?”, „Care a fost cea mai mare umilință la care ați fost supus?”, „Tăiați chitanță la evenimente?”, „Sunteți certat cu Florin Salam?”, „Ați făcut trafic de droguri?”, „Sunt românii rasiști?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate lui Adrian Minune în ediția de marți a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Adi Minune l-a iertat pe interlopul care l-a ameninţat cu moartea: "Îl iubesc"

Peste 100 de persoane, printre care și Adrian Minune, amendate după ce au participat la petreceri private

A plouat cu bani la nunta Claudiei Ghiţulescu! Minune a luat 20 de milioane la o singură dedicaţie

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1