Adrian Enache se răzbună pe Florin Chilian: "Nu știu cine e acest personaj"

main-2-enache-chilian.jpg

adrian enache florin chilian
Adrian Enache nu l-a iertat pe Florin Chilian pentru afirmațiile făcute despre el și despre Mihai Pocorschi

După ce Florin Chilian l-a atacat dur pe Adrian Enache pentru afirmațiile făcute în presă despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță, internat la Spitalul de Urgență Floreasca, în urma unui stop-cardiorespirator, soțul Iulianei Marciuc îi dă replica.

Florin Chilian și-a exprimat dezaprobarea pentru declarațiile făcute de Adrian Enache și Mihai Pocorschi despre situația în care se află colegul lor de breaslă, Gabriel Cotabiță. El a publicat marți, pe contul personal de Facebook, următorul mesaj: "Decât cu aşa prieteni apropiaţi, mai bine fără! Adrian Enache şi Mihai Pocorschi... bieţi nemernici care nu ţin cont de drama sufletească a familiei. Dana are dreptate. Dacă ar fi avut un concert profitau de ocazie să-l anunţe şi pe ăla în context, dar n-au. Las' că poate le vin cântări acum în urma indiscreţiei jegos de grosolane pe care au făcut-o."
Replica lui Adrian Enache nu a întârziat să apară, el afirmând că cel avid de publicitate este Chilian. "Nu știu cine e personajul acesta. Eminescu avea dreptate, sunt muști de-o zi. Probabil nu avea activitate și voia să apară la televizor. Eu personal vin din casa fabricii de voci Ionel Tudor și Cornel Fugaru, acolo l-am cunoscut pe Gabi. Eram o gașcă foarte frumoasă. (n.r. Florin Chilian) S-a luat de Mihai Pocorschi, care e cel mai bun prieten al lui Cotabiță. Îmi pare rău că astfel de indivizi se trezesc peste noapte și spun lucruri de care habar n-au", a declarat artistul la TeoShow.

Adrian Enache: "S-au interpretat greșit vorbele mele"

Adrian Enache a povestit și contextul în care a dat declarația despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță și a dat vina pe jurnaliștii avizi de senzațional, care i-au răstălmăcit cuvintele. "Am fost sunat de un ziarist de la Ring și am declarat ceea ce am văzut și eu la televizor. Lam văzut pe renumitul neurochirurg Ciurea spunând că activitatea lui cerebrală e zero și la fel am zis și eu. În presă a apărut totul distorsionat. Nu am spus niciodată că e în moarte clinică. Îmi cer scuze familiei că s-au interpretat greșit vorbele mele. Asta e România, trebuie să ne obișnuim cu titlurile bombă", a afirmat artistul.

"Și alți colegi de-ai mei și-au dat cu părerea când mi s-a întâmplat mie nenorocirea cu Diana. Eu am fost bucuros că s-au interesat de noi. Așa am fost și eu întrebat de Cotabiță. Recunosc că, în cazul meu, jurnaliștii au relatat cu exactitate cum au stat lucrurile. Le multumesc că au fost procese și că au relatat corect", a mai spus Adrian Enache.

Loading...

Citește și

  • starea lui gabriel cotabita

    Prietenii apropiați ai lui Gabriel Cotabiță l-au vizitat, luni (11 mai), la spital, însă ceea ce le-au spus medicii i-a lăsat fără speranță. Se pare că starea lui Gabriel Cotabiță este în declin, întrucât funcțiile vitale îi sunt menținute cu ajutorul aparatelor, iar creierul său nu mai funcționează.

  • adrian enache film kandy

    În cea mai importantă zi din cariera sa de actor, Adrian Enache nu a avut-o pe Iuliana Marciuc alături, deoarece aceasta este plecată cu dele gația României la Viena, unde va avea loc Eurovision 2015.

  • starea lui gabriel cotabita

    Prietenii apropiați ai lui Gabriel Cotabiță l-au vizitat, luni (11 mai), la spital, însă ceea ce le-au spus medicii i-a lăsat fără speranță. Se pare că starea lui Gabriel Cotabiță este în declin, întrucât funcțiile vitale îi sunt menținute cu ajutorul aparatelor, iar creierul său nu mai funcționează.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1