Adrian Enache împlinește 55 de ani. Surpriză uriașă din partea celor doi copii ai artistului

adrian-enache-copii.jpg

adrian enache si cei doi copii
Adrian Enache, pentru prima oară împreună cu cei doi copii ai săi la o emisiune de televiziune
foto: National TV

Adrian Enache (54 ani) va fi prezent duminică în emisiunea Start Show România de la Național Tv, pe care o prezintă alături de solista Diana Matei, de data aceasta în ipostaza de tată. Cei doi copii ai artistului îi vor face o surpriză uriașă cu ocazia împlinirii vârstei de 55 de ani.

Cei doi copii ai artistului, David (16 ani), din relația cu Iuliana Marciuc, și Diana (24 ani), din căsnicia cu Corina, i-au făcut o surpriză lui Adrian Enache.

Sâmbătă, 12 iunie, Adrian Enache împlinește vârsta de 55 de ani. A doua zi, duminică, David și Diana se vor afla pentru prima dată într-un studio de televiziune alături de tatăl lor. 

adrian-enache-diploma.jpg

adrian enache primește diploma de cel mai bun tata
Adrian Enache a primit diploma de Cel mai bun tată din partea copiilor săi
foto: National TV

”Toată emisiunea Start show ce se difuzează duminică, 13 iunie, de la ora 13.00 la Național TV este plină de surprize pentru aniversatul nostru, complice fiind producătorul Raluca Olaru și fiica lui, Diana Enache. S-a refăcut trio-ul Temișan, Iordăchioaie și Enache. 

Sărbătoritul a facut duete ad-hoc cu Nico și Alexandru Anghel. Cel mai emoționant moment a fost acela când în platou au apărut cei doi copii ai artistului împreună, pentru a-i înmâna diploma de cel mai bun tată”, se arată într-un comunicat al postului de televiziune.

Citește și:

Ce tânăr chipeș! Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc a împlinit 14 ani

Marciuc, dezvăluiri despre amorul cu Enache: ”Adrian a plâns când am plâns și eu”

Loading...